Ένα σημαντικό στοιχείο που θα βοηθήσει στον εντοπισμό της γυναίκας που έριξε το βιτριόλι στην 34χρονη στην Αγία Ελεούσα στην Καλλιθέα, έχουν στα χέρια τους οι αστυνομικοί.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, πρόκειται για ηχογραφημένο απόσπασμα της κλήσης που έκανε μια γυναίκα που έφυγε με ταξί από το σημείο της επίθεσης λίγα λεπτά έπειτα από αυτή και – όπως όλα δείχνουν από τα ώς τώρα στοιχεία – πρόκειται για τη δράστιδα. Η κλήση έγινε από καρτοτηλέφωνο στην εταιρεία ταξί και αυτό μέσα στις επόμενες ημέρες θα χρησιμοποιηθεί ως βάση σύγκρισης φωνών των λιγοστών γυναικών που χαρακτηρίζονται από τους αξιωματικούς του τμήματος Ασφαλείας Καλλιθέας και της υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αθηνών ως ύποπτες.

Αν καμιά από τις γυναίκες από τις ως τώρα έρευνες δεν εμφανίζεται να βρίσκεται στην περιοχή, οι αξιωματικοί εκτιμούν ότι η δράστιδα δεν πήρε το κινητό μαζί της προκειμένου έτσι ο εντοπισμός της στο χώρο της επίθεσης να ήταν δυσκολότερος.

Το ηχητικό όμως απόσπασμα εκτιμάται ότι, έστω και αργά, θα βοηθήσει στο να τοποθετήσουν οι αστυνομικοί μία από τις υπόπτους στο σημείο και στη συνέχεια συγκρίνοντας με τις καταθέσεις μαρτύρων, βιντεοληπτικού υλικού και την κατάθεση της 34χρονης εκτιμάται ότι θα φτάσουν στην ταυτότητά της.

Ads