Μία φράση του Δημήτρη Τζανακόπουλου για το Αιγάλεω, ήταν αρκετή για να ξεκινήσει πόλεμος Κυβέρνησης – ΝΔ με «μήλον της έριδος» την περιοχή των δυτικών προαστίων. 

Ads

Τα πάντα ξεκίνησαν χθες από τη συνέντευξη του προέδρου της ΝΔ, Κυριάκου Μητσοτάκη στον Alpha που υποστήριξε ότι η κυβέρνηση «χαρίζει 38.000.000 ευρώ πρόστιμα από λαθρεμπόριο» και αναρωτήθηκε «πως αισθάνεται σήμερα ο άνεργος στο Κερατσίνι ή ο μικρομεσαίος επιχειρηματίας στο Αιγάλεω που βουλιάζει στα χρέη». 

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Δημήτρης Τζανακόπουλος απάντησε σήμερα σε ραδιοφωνική του συνέντευξή λέγοντας πως «ο κ. Μητσοτάκης είναι ο τελευταίος που μπορεί να μιλάει στο όνομα των ανέργων και των εργαζομένων στο Κερατσίνι και το Αιγάλεω. Δεν τις ξέρει αυτές τις περιοχές, δεν τις έχει δει ποτέ του. Εγώ τουλάχιστον έχω μείνει δύο χρόνια στο Αιγάλεω». 

Τη σκυτάλη πήρε ο εκπρόσωπος της ΝΔ, Βασίλης Κικίλιας που υποστήριξε: «Ο κ. Τζανακόπουλος δεν έχει εκλεγεί ποτέ, είναι δοτός. Ο κ. Μητσοτάκης εκλέγεται εδώ και 15 χρόνια στην Β’ Αθηνών και εκλέγεται πρώτος, σε περιφέρειες όπως το Αιγάλεω και το Περιστέρι. Κανείς δεν αμφισβητεί το έμπρακτο ενδιαφέρον του για τους πολίτες της περιφέρειας».

Ads

Ενώ ως εξής αντέδρασε η ΟΝΝΕΔ: