«Η ιδεολογία μας είναι ο πατριωτικός φιλελευθερισμός. Εάν κάποιοι έχουν απωλέσει ως κυρίαρχο στοιχείο τον πατριωτισμό, τότε το πρόβλημα είναι δικό τους», δήλωσε στη Real Νews ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ κ. Γ.Καρατζαφέρης απαντώντας στο ερώτημα τι θα κάνει αν οι κκ Βορίδης και Γεωργιάδης ψηφίσουν τα μέτρα. 

Ads

Σε άλλη ερώτηση, ως προς με το ενδεχόμενο διαγραφής τους, είπε πως «υπάρχουν όργανα στο κόμμα. Θα πρέπει να έλθουν να εξηγήσουν την πολιτική τους σε ένα έκτακτο συνέδριο ή στην Kεντρική Eπιτροπή. Πιστεύω ότι είναι δύσκολο να πείσουν».

Κληθείς να απαντήσει στο ερώτημα τι σημαίνει αν δεν ακολουθήσουν τα στελέχη του τη γραμμή του δήλωσε: «Σε κάποια υπουργεία , εκ του αντικειμένου δημιουργούνται και κακές συναναστροφές. Δεν θα ξεχάσω, όμως, τις ατέλειωτες ώρες του “σύν-ορκου” Μάκη Βορίδη στο γραφείο μου, μέχρι να φιξαριστεί ότι τελικά υπουργοποιείται και ποιο υπουργείο θα πάρει. Ούτε θα ξεχάσω την εξαιρετικά έντονη συναισθηματική φόρτιση του ‘Αδωνη εκείνο το βράδυ. Πιστεύω δεν το έχουν ξεχάσει και αυτοί».