Επίθεση από αγνώστους καταγγέλλει πως δέχτηκε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Μητρόπουλος, γεγονός που το συνδέει με την ερώτηση σχετικά με τη λίστα Νικολούδη για τη φοροδιαφυγή.

Ads

«Εκατό δισ. φύγανε από Έλληνες στη διάρκεια του μνημονίου, όταν είχα ζητήσει πριν ένα χρόνο να κατατεθεί η λίστα Νικολούδη στη Βουλή, είπα ότι τέλειωσε η ζωή μου, το ίδιο βράδυ δέχθηκα επίθεση», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και αντιπρόεδρος της Βουλής,το περιστατικό συνέβη στις 10 Ιανουαρίου  2014, την ίδια ημέρα που κατέθεσε την ερώτηση σχετικά με τη λίστα Νικολούδη στο Βουλή. Η επίθεση έγινε καθώς πήγαινε στο σπίτι του και ο ίδιος χτυπήθηκε και κατόπιν επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα για να καταγγείλει το γεγονός. Σημείωσε ότι στη λίστα Νικολούδη είδε πολιτικούς, υπουργούς Οικονομικών και δημοσιογράφους.

Όπως είπε η επίθεση έγινε καθώς πήγαινε στο σπίτι του και ο ίδιος χτυπήθηκε και κατόπιν επικοινώνησε με φίλο του εισαγγελέα για να καταγγείλει το γεγονός. Σημείωσε ότι στη λίστα Νικολούδη είδε πολιτικούς, υπουργούς Οικονομικών και δημοσιογράφους.

Ads

Πρόσθεσε επίσης πως για τον ίδιο λόγο δέχεται επιθέσεις μέσω δημοσιευμάτων, παρά το γεγονός ότι έχει δικαιωθεί, όπως ανέφερε, για κατηγορίες περί φοροδιαφυγής. Πρόσφατα μάλιστα είχε δηλώσει ότι συγγενής του αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει εξαιτίας δημοσιευμάτων της εφημερίδας Τα Νέα για το θέμα.

Τέλος, συσχέτισε το περιεχόμενο της λίστας Νικολούδη με τις διαπραγματεύσεις με τους εταίρους, για τις οποίες τόνισε ότι δείχνουν πως ο «έντιμος συμβιβασμός» είναι πλέον «ανέφικτος».