Επίθεση από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του Βαγγέλη Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος ο εφοπλιστής, κατά της οικογένειάς του στη Μήλο, καταγγέλλει ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Πάνος Καμμένος. Μάλιστα στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι έχει καταθέσει μήνυση και έχει παραδώσει στις αρχές οπτικό υλικό. 

Ads

Σε σχετική ανακοίνωση των Ανεξάρτητων Ελλήνων αναφέρεται το εξής:

«Ο πρόεδρος των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ Πάνος Καμμένος και η οικογένειά του δέχτηκαν επίθεση στο νησί της Μήλου από ανθρώπους που επέβαιναν στο σκάφος του εφοπλιστή Ευάγγελου Μαρινάκη, στο οποίο βρισκόταν και ο ίδιος. Δεν δίστασαν μάλιστα να βιαιοπραγήσουν κατά της συζύγου του Πάνου Καμμένου.

Υπεβλήθη μήνυση και δόθηκε στις αρχές οπτικό υλικό από την επίθεση σε βάρος του προέδρου των ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ.

Ads

Οι δήθεν αγανακτισμένοι πολίτες της Μήλου, όπως αναφέρονται σε συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης, δεν είναι παρά άνθρωποι του περιβάλλοντος του Ευάγγελου Μαρινάκη και φυσικά δεν έχουν καμία σχέση με τη Μήλο.

Το λόγο έχει πλέον η Δικαιοσύνη».

Νωρίτερα, δημοσιεύματα ανέφεραν ότι κάτοικοι του νησιού πέταξαν γιαούρτια στο σκάφος του Πάνου Καμμένου και του επιτέθηκαν φραστικά. Μάλιστα τα εν λόγω αναπαρήγαγε στο twitter του και ο βουλευτής της ΝΔ, Γιάννης Λοβέρδος.

image

image

Τι κατήγγειλε ο Καμμένος 

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην καταγγελία στις αρχές η πλευρά Καμμένου ανέφερε όταν η παρουσία του σκάφους της οικογένειας έγινε αντιληπτή, άτομα από το περιβάλλον του Βαγγέλη Μαρινάκη άρχισαν να πετούν γιαούρτια και να βρίζουν.  

Ο πρώην υπουργός με τη σύζυγό του βγήκαν έξω κι άρχισαν να διαμαρτύρονται, με τη σύζυγό του να βιντεοσκοπεί τα τεκταινόμενα με το κινητό της τηλέφωνο. Τότε, ένας άνδρας της ασφάλειας του εφοπλιστή σύμφωνα με την καταγγελία την έπιασε, της γύρισε το χέρι και της άρπαξε το κινητό της τηλέφωνο. 

Επικράτησε ένταση, και στο σημείο κατέφθασαν λιμενικοί, στους οποίους ο Καμμένος στη συνέχεια κατέθεσε μήνυση για το γεγονός. Οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η σύζυγός του διακομίστηκε στο Ιατρικό Κέντρο Μήλο και πήρε ιατρική βεβαίωση που πιστοποιεί ότι φέρει εκτεταμένους μώλωπες στο χέρι της ενώ ζήτησε να εξεταστεί και από ιατροδικαστή. Η πλευρά του Πάνου Καμμένου φέρεται να κατήγγειλε επίσης στις αρχές ότι όταν ο εφοπλιστής κατέβηκε από το σκάφος άρχισε να εκτοξεύει απειλές εναντίον εκείνου και της οικογένειάς του.