Να δει τα βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας του μετρό, τα οποία σύμφωνα με τη ΣΤΑΣΥ δεν δείχνουν περιστατικό χειροδικίας, ζητά η επιβάτης που καταγγέλλει ότι τη χαστούκισε ελεγκτής στον σταθμό της Ομόνοιας επειδή δεν είχε εισιτήριο.

Ads

 
«Προτείνω να δω με τα ίδια μου τα μάτια το βίντεο» σημείωσε η Σμαρώ Κοκκώση στον τηλεοπτικό σταθμό Mega και υποστήριξε ότι προτίθεται να πληρώσει κανονικά το πρόστιμο που της επιβλήθηκε. 

Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η ΣΤΑΣΥ Α.Ε.

Εν τω μεταξύ, η διοίκηση της εταιρείας Σταθερές Συγκοινωνίες Α.Ε. (ΣΤΑΣΥ) ανακοίνωσε αργά το μεσημέρι της Πέμπτης ότι θα καταθέσει αναφορά ενώπιον των αρμοδίων δικαστικών αρχών, αναφορικά με την καταγγελία της άνεργης, ότι τη χαστούκισε ελεγκτής στο σταθμό του Μετρό στην Ομόνοια.

Ads

Σκοπός της διοίκησης, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση είναι «να διαφυλάξει «το κύρος του δημοσίου αγαθού των συγκοινωνιών έχοντας παράλληλα απόλυτο σεβασμό στα δικαιώματα επιβατών και πολιτών».

«Η δικαιοσύνη είναι η μόνη αρμόδια να διερευνήσει και να αποκαλύψει την αλήθεια. Θέτουμε στη διάθεσή της το σύνολο του υλικού που η ΣΤΑΣΥ έχει στην κατοχή της», αναφέρεται στην ανακοίνωση.