Επίθεση στον αναπληρωτή υπουργό Προστασίας του Πολίτη εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ με αφορμή το ζήτημα που προέκυψε με τους μετανάστες.

Ads

Μιλώντας στο ΒΗΜΑ 99,5 ο Κ.Καραγκούνης τόνισε: «Είναι δυνατόν ο κ. Πανούσης να μη γνώριζε, όταν βλέπω ότι το έγγραφο αυτό έχει κοινοποίηση στον ίδιο, στο ΥΠΕΞ, στην Ύπατη Αρμοστεία του ΟΗΕ, στους συνοριοφύλακες στον Έβρο, παντού; Το ήξεραν οι πάντες και δεν το ήξερε ο κ. Πανούσης;».

Για διγλωσσία κατηγορεί το ΚΚΕ την κυβέρνηση σχετικά με το ζήτημα που προέκυψε με τους μετανάστες. «Τα απαράδεκτα κέντρα κράτησης πρέπει να κλείσουν και στη θέση τους να δημιουργηθούν αξιοπρεπείς, δημόσιοι και ανοιχτοί χώροι φιλοξενίας», ανέφερε σε γραπτή ανακοίνωσή του ο Περισσός.

Από πλευράς ΠΑΣΟΚ, η Φώφη Γεννηματά κατηγόρησε την κυβέρνηση για «επικοινωνιακή διαχείριση και αυτοσχεδιασμούς» και τόνισε: «Η ‘δημιουργική ασάφεια’ της πολιτικής που εξαγγέλλεται από δυο αναπληρωτές υπουργούς, από τους οποίους ο ένας δεν έχει καν ορκιστεί ούτε διοριστεί, ενώ ο άλλος διοικεί μέσω δηλώσεων με διαιτητή τον ‘Πόντιο Πιλάτο’ υπουργό Εσωτερικών δεν προσφέρει καλές υπηρεσίες στη χώρα».

Ads

Διαβάστε επίσης:

Πανούσης: Ανακάλεσα το έγγραφο – Ζητήθηκαν παραιτήσεις