Επιδείνωση αναμένεται να παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα της Τετάρτης μ βροχές και καταιγίδες στα δυτικά και χιόνια στα ορεινά και ημιορεινά.

Ads

 

Στην Αττική, προβλέπονται αρχικά λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και αργά το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 5 έως 13 βαθμούς κελσίου.
 
Αρχικά νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και το βράδυ καταιγίδες αναμένονται και στη Θεσσαλονίκη. Χιόνια θα πέσουν τη νύχτα στα ορεινά και ημιορεινά του νομού. Τα φαινόμενα αναμένεται να ενταθούν τη νύχτα. Το θερμόμετρο θα δείξει από μηδέν έως 8 βαθμούς κελσίου.
 
Κακοκαιρία θα επικρατήσει την Πέμπτη με βροχές, καταιγίδες, χιόνια σε όλα τα ορεινά αλλά και σε πεδινές περιοχές, αρχικά της δυτικής Μακεδονίας και βαθμιαία και της υπόλοιπης Μακεδονίας, της Θράκης και από το βράδυ της Θεσσαλίας και της κεντρικής Στερεάς. Σταδιακή πτώση θα παρουσιάσει η θερμοκρασία.
 
Τα φαινόμενα θα είναι κατά τόπους έντονα, ιδιαίτερα στη Θράκη και στο βορειοανατολικό Αιγαίο. Το βράδυ, ωστόσο, στα δυτικά θα εξασθενήσουν.