Επιδείνωση θα παρουσιάσει ο καιρός από το απόγευμα με ισχυρές βροχές και καταιγίδες που θα συνοδεύονται κατά τόπους από χαλαζοπτώσεις και πολύ ισχυρούς ανέμους. Από το βράδυ θα χιονίσει στα ορεινά. 

Ads

Τις βραδινές ώρες της Κυριακής θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία το Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά. Από το βράδυ τα φαινόμενα θα επηρεάσουν επίσης τη Δυτική Μακεδονία, τη Δυτική Πελοπόννησο και τα Δωδεκάνησα.

Χιόνια αναμένεται να πέσουν αρχικά στα ορεινά – ημιορεινά της Ηπείρου και της Δυτικής Μακεδονίας – πάνω από 600 μέτρα – και σταδιακά σε όλα τα ορεινά της Βόρειας Ελλάδας και της Θεσσαλίας.

Τη Δευτέρα από τις πρωινές ώρες θα επηρεαστούν από την κακοκαιρία το Ιόνιο, η Ήπειρος και η Δυτική Στερεά και πιθανόν η Δυτική Μακεδονία. 

Ads

Μέχρι το απόγευμα τα φαινόμενα θα φτάσουν στην Κεντρική Μακεδονία, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και πιθανόν πρόσκαιρα την Ανατολική Στερεά, τις Σποράδες και την Εύβοια.

Το βράδυ θα επηρεαστούν η Ανατολική Μακεδονία, οι Κυκλάδες και η Κρήτη, ενώ τη νύχτα η Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα.