Ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στη φυλακή μετά τη διήμερη άδεια που του δόθηκε από το αρμόδιο συμβούλιο των φυλακών Κορυδαλλού.

Ads

Συνοδευόμενος από τη σύζυγο του και τον γιο του, Έκτορα, ο Δημήτρης Κουφοντίνας επέστρεψε στις φυλακές Κορυδαλλού, λίγο μετά τις 10:30 το πρωί του Σαββάτου -υπενθυμίζεται ότι η άδεια του έληγε στις 12 το μεσημέρι. 

Αρχικά απευθύνθηκε στο αρχειοφυλάκειο των ανδρικών φυλακών για τα διαδικαστικά και από εκεί εστάλη κατευθείαν στις γυναικείες φυλακές όπου και κρατείται.

Λίγο πριν τις 9 το πρωί, ο Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από το σπίτι του στον Βαρνάβα και μαζί με τη σύζυγο και τον γιο του επιβιβάστηκαν σε αυτοκίνητο και έφυγαν, χωρίς να προχωρήσει σε δηλώσεις.

Ads

Νωρίτερα, όπως μετέδωσε ο Σκάι, ο Έκτορας Κουφοντίνας είχε πλησιάσει τους δημοσιογράφους που βρίσκονταν έξω από το σπίτι της οικογένειας και τους κέρασε γλυκά.

Ο καταδικασμένος σε 11 φορές ισόβια, Δημήτρης Κουφοντίνας βγήκε από τις φυλακές την Πέμπτη και το απόγευμα έφτασε στο σπίτι του, τον Βαρνάβα.

Σημειώνεται ότι πλέον ο Δημήτρης Κουφοντίνας έχει το δικαίωμα σε 60 ημέρες να καταθέσει νέα αίτηση για άδεια, η οποία μπορεί να είναι μεγαλύτερης διάρκειας -εν προκειμένω, τεσσάρων ημερών- που με κάθε αίτηση θα αυξάνονται σταδιακά.

Δημοσιογράφος απευθυνόμενος προς τον Δημήτρη Κουφοντίνα τον ρώτησε: «Ραντεβού σε 60 ημέρες;» και ο εκείνος απάντησε «ναι».

image

image

image