Ιδιαίτερα έντονο επεισόδιο με υβριστικούς χαρακτηρισμούς είχαν ο χρυσαυγίτης  Ηλίας Κασιδιάρης με τον Δημήτρη Κοντομηνά στην Εξεταστική Επιτροπή της Βουλής για τα δάνεια των ΜΜΕ και των κομμάτων, που οδήγησε σε ολιγόλεπτη διακοπή. 

Ads

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είπε «κύριο τίποτα» τον Ηλία Κασιδιάρη, ο οποίος τον αποκάλεσε «βλάκα» και «καραγκιόζη».

Ο Κασιδιάρης διαμαρτυρήθηκε ότι το κανάλι μεροληπτούσε κατά της Χρυσής Αυγής.

«Εσείς έχετε μπαζούκας, εγώ έχω; Δεν είμαι δημοσιογράφος δεν παρεμβαίνω», απάντησε ο κ. Κοντομηνάς και πρόσθεσε:

Ads

«Δώσαμε περισσότερο χρόνο στη Χρυσή Αυγή σε σχέση με άλλα κανάλια, σέβομαι τους 500.000 ψηφοφόρους της Χρυσής Αυγής, αλλά όταν κάναμε πάνελ ρωτούσαν ποιοι θα είναι εκεί και μόλις άκουγαν από Χρυσή Αυγή, δεν ερχόταν κανένας».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ

• [LIVE]: Στην Εξεταστική για τα θαλασσοδάνεια καταθέτει ο Δημήτρης Κοντομηνάς

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς είπε ότι αν δείξει αυτά που κάνει η Χρυσή Αυγή «καήκατε».

«Και συ τι είσαι; Κριτικός κινηματογράφου ή ο Σπίλμπεργκ;», φώναξε ο Ηλίας Κασιδιάρης κουνώντας τα χέρια του και απαιτώντας από τον Δημήτρη Κοντομηνά να μην χειρονομεί. «Θα σας κρίνω, εσείς πως κρίνετε;», αντέδρασε ο Δημήτρης Κοντομηνάς.

Λίγο αργότερα υπήρξε νέα επίθεση του Κασιδιάρη, ο οποίος απευθυνόμενος στον Δημήτρη Κοντομηνά είπε  «μην φωνάζετε, υπάρχει κίνδυνος εμφράγματος».

Ο βουλευτής ρώτησε για παρουσία του Δημήτρη Κοντομηνά στη λίστα Λαγκάρντ, με τον επιχειρηματία να λέει ότι δεν είχε ποτέ λογαριασμό στην HSBC.

Ο Κασιδιάρης ρωτούσε φωνάζοντας αν ο Κοντομηνάς «συνδέεται με οικονομικά εγκλήματα».

Ο Δημήτρης Κοντομηνάς τον αποκάλεσε δύο φορές «κύριε τίποτα» και ο Κασιδιάρης απάντησε «τι λες βρε καραγκιόζη, βλάκα, σέβομαι την ηλικία σου και δεν σηκώνομαι».