Επεισοδιακή ήταν η συνέντευξη του υπουργού Ανάπτυξης και Επενδύσεων, Άδωνι Γεωργιάδη, στο Top Channel της Κοζάνης, το Σάββατο.

Ads

Αναλυτικότερα, ερωτώμενος από τους δημοσιογράφους/παρουσιαστές της εκπομπής, Ρίτα Τσιούρα και Παναγιώτη Πλιάτσιο, σχετικά με τις αιτίες της συνεχούς αύξησης κρουσμάτων στην Περιφερειακή Ενότητα της Κοζάνης αλλά και αναφορικά με την απόφαση να μην ανοίξουν τα καταστήματα του λιανεμπορίου στην περιοχή ούτε από τη Δευτέρα 12/4, ο κ. Γεωργιάδης, ανέφερε χαρακτηριστικά πως «ο σκοπός που με καλέσατε είναι να κάνετε εξυπνάδες», δηλώνοντας παράλληλα: «Ο υπουργός σας φταίει που είστε σε καραντίνα;».

«Δεν είπα στον ΣΚΑΪ ότι είστε πιο παραβατικοί, αν εξελήφθη αυτό έτσι ως φωναχτή σκέψη σας ζητώ συγγνώμη», δήλωσε σε άλλο σημείο της συνέντευξης ο υπουργός, ο οποίος επισήμανε προς τους δημοσιογράφους ότι, «είναι ντροπή σας να μου λέτε ότι δεν ασχολήθηκα με την Κοζάνη».

«Ντροπή σας να πείτε κύριε Γεωργιάδη σε όσους μέσα στην πανδημία δεν τηρούν τα μέτρα. Δεν πήγε κανείς Κοζανίτης να γίνει νονός σε βάφτιση εν μέσω κορονοϊού», του απάντησαν με τη σειρά τους οι παρουσιαστές, αναφερόμενοι στη βάπτιση που παρευρέθηκε ο υπουργός ως νονός, με «ειδική άδεια».

Ads

Ολόκληρη η συνέντευξη: