Αντεγκλήσεις σε υψηλούς τόνους ανάμεσα στην κυβερνητική εκπρόσωπο, Σοφία Βούλτεψη και τον κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτη Λαφαζάνη αφού η πρώτη ενοχλήθηκε από την παρουσία του βουλευτή σε τηλεοπτική εκπομπή που είχε κληθεί να μιλήσει.

 
Αφορμή στάθηκε η παρέμβαση του Παναγιώτη Λαφαζάνη στη συζήτηση για τον ΕΝΦΙΑ, γεγονός που προκάλεσε την έντονη αντίδραση της Σοφία Βούλτεψη, η οποία, μεταξύ άλλων, ανέφερε ότι δεν είχε γίνει τέτοια συνεννόηση με τους παρουσιαστές της εκπομπής. Απευθυνόμενη στον κ. Λαφαζάνη, η κυβερνητική εκπρόσωπος αποκάλεσε τον ΣΥΡΙΖΑ «λάθος», ενώ έκανε λόγο για ολοκληρωτισμό και φασισμό.
 
Από την πλευρά του, ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε με έντονο ύφος: «Δεν αντέχει αντίλογο η κ. Βούλτεψη. Δικτατορία έχουν επιβάλει στον τόπο. Μόλις πάει να μιλήσει ο ΣΥΡΙΖΑ είναι το λάθος; Πρώτη φορά, κυβέρνηση μιλά έτσι για την αξιωματική αντιπολίτευση – ότι είναι το λάθος. Κρίμα που σας βάλανε Κυβερνητική Εκπρόσωπο. Ξεφτιλίζετε τα πάντα σε αυτή τη χώρα».