Ήταν μια δύσκολη χρονία, στη διάρκεια της οποίας έβαλε ένα σημαντικό λιθαράκι στην έξοδο της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση. Έτσι ο νέο υπουργός Εξωτερικών της Μεγάλης Βρετανίας αποφάσισε να αφήσει για λίγο πίσω του τα καθήκοντα του και να περάσει τις θερινές διακοπές του στην Ελλάδα, δηλώνοντας μάλιστα ενθουσιασμένος από τις ομορφιές της χώρας μας.

Ads

Ο ένας εκ των επικεφαλής της καμπάνιας για το Brexit  κάνει τις διακοπές του στο γραφικό χωριό του Χόρτου στο Πήλιο.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει το magnesianews.gr ο Μπόρις Τζόνσον κατέφθασε αεροπορικώς στη Θεσσαλονίκη, την περασμένη Παρασκευή και από εκεί οδικώς μετέβη στη Μαγνησία.

Την Κυριακή έδωσε το παρών στο καθιερωμένο τοπικό γλέντι τις 31ης Ιουλίου στο Χόρτο, στο οποίο οι γυναίκες του χωριού και όχι μόνο φτιάχνουν η καθεμία τη δική της σπεσιαλιτέ και τις προσφέρουν στους τουρίστες. Το πρόγραμμα περιλάμβανε παραδοσιακούς χορούς και μουσική από τοπικό συγκρότημα.

Ads

Το πρωί της Δευτέρας το καφεδάκι του παρέα με την οικογένειά του στην πλατεία της Αργαλαστής. Το πρόγραμμα της ημέρας περιλάμβανε βουτιές και φαγητό στην Πάλτση και επιστροφή στη βάση στο Χόρτο.

«Η Ελλάδα με συναρπάζει, έχω έρθει αρκετές φορές και θα συνεχίσω να έρχομαι. Λατρεύουμε το ελληνικό φαγητό και μάλιστα ο μικρός μου γιος απολαμβάνει να τρώει γίγαντες!», είπε στους δημοσιογράφους του magnesianews.gr που τον εντόπισαν σε ένα ταβερνάκι του γραφικού χωριού.