Η φήμη που «ήθελε» την εφημερία του «Ευαγγελισμού» να διαταράσσεται από την εισαγωγή στο νοσοκομείο και την νοσηλεία του Λουκά Παπαδήμου, δεν ευσταθεί, σε αντίθεση με το γεγονός πως η λειτουργία του νοσοκομείου αναστατώθηκε από την έλευση του αρχηγού της «Χρυσής Αυγής», Ν. Μιχαλολιάκου και των «φουσκωτών» της συνοδείας του.

Ads

Αυτό προκύπτει από σχετική ανακοίνωση της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημοσίων Νοσοκομείων, η οποία αναφέρει τα εξής:

«Ενημερωθήκαμε ότι στην εφημερία του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ την Πέμπτη 25/5/2017 δεν υπήρξε καμία ανάσχεση εκτάκτων περιστατικών από την προσέλευση και μετά του κου Λουκά Παπαδήμου που διεκομίσθη τραυματισμένος μετά από άνανδρη τρομοκρατική επίθεση που δέχθηκε (6μ.μ.). Αντιθέτως αναστάτωση προκλήθηκε στα ΤΕΠ (σσ. Τμήματα Επειγόντων Περιστατικών) του ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΜΟΥ από τις 3:30 μ.μ. έως 6 μ.μ., την ώρα που στα ΤΕΠ του Νοσοκομείου βρίσκονταν ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής με συγγενή ασθενή που αντιμετώπιζε έκτακτο πρόβλημα υγείας.

Ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής συνοδευόταν από αυξημένο αριθμό εύσωμων συνοδών, ενοχλώντας ασθενείς και παρεμποδίζοντας το προσωπικό να κάνει τη δουλειά του. Εύσωμα στελέχη της Χρυσής Αυγής παραμένουν έξω από το Νοσοκομείο και μπαινοβγαίνουν εναλλάξ στους διαδρόμους του 10ου ορόφου που νοσηλεύεται η συγγενής του αρχηγού τους, ενοχλώντας και παρεμποδίζοντας σε μεγάλο βαθμό το έργο των εργαζομένων».

Ads