Υψηλοί τόνοι κυριάρχησαν στη συνάντηση που είχαν την Πέμπτη εκπρόσωποι της ΠΑΕ ΑΕΚ και του Δήμου Νέας Φιλαδέλφειας με τον υπουργό Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνο Σκουρλέτη για το θέμα του γηπέδου της ΑΕΚ στην ιστορική της έδρα.

Ads

Οι τόνοι ανέβηκαν όταν ο δήμαρχος Άρης Βασιλόπουλος πρότεινε την κατασκευή του νέου γηπέδου σε άλλη περιοχή, παρουσιάζοντας ως σενάριο την έκταση στο ύψος της Renault. «Στη Renault να κάνει το δημαρχείο αν θέλεις» του απάντησε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, όπως ανέφερε ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Βαγγέλης Ασλανίδης, μετά το τέλος της συνάντησης.

Οι δύο πλευρές συμφώνησαν τελικά στη δημιουργία ομάδας εργασίας, με τη συμμετοχή και του υπουργείου, η οποία θα επικεντρωθεί στο ζήτημα της περιβαλλοντικής μελέτης.

«Δεν ήταν μια εύκολη κουβέντα. Αλλά το γεγονός πως βρέθηκαν στο ίδιο τραπέζι και οι δύο πλευρές είναι σημάδι πως βρισκόμαστε σε καλό δρόμο», δήλωσε ο Πάνος Σκουρλέτης επιβεβαιώνοντας την ένταση που επικράτησε κατά τη συνάντηση.

Ads

«Αποφασίστηκε να κάνουμε μια κοινή ομάδα εργασίας με τη συμμετοχή και του υπουργείου, στην οποία θα καλέσουμε και την Περιφέρεια, προκειμένου να φτάσουμε στο αποτέλεσμα που θέλουμε. Και οι δύο πλευρές είναι πλέον πιο ώριμες και αυτό που θέλουμε είναι να γίνει ένα γήπεδο που θα τηρεί τις ισορροπίες ανάμεσα στις ανάγκες της ΑΕΚ και του κόσμου της και τις ανάγκες της πόλης», τόνισε ο κ. Σκουρλέτης.