Ένα θρίλερ εξελίχθηκε το βράδυ της Παρασκευής στο Μεταξουργείο. Ένας ένοπλος ταμπουρώθηκε σε διαμέρισμα στην συμβολή των οδών Αχιλλέως και Λένορμαν, μετά από συμπλοκή κάτω από την πολυκατοικία. 

Ads

Σύμφωνα με τα όσα έχουν γίνει γνωστά μέχρι στιγμής, η υπόθεση ξεκίνησε από ένα επεισόδιο μεταξύ του δράστη και άλλων τριών ανδρών, όλοι αλβανικής καταγωγής, για άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία.

Όπως μεταδίδει το Αθηναϊκό Πρακτορείο, ο άνδρας συνεπλάκη έξω από το σπίτι του με άλλους τρεις, οι οποίοι τον χτύπησαν. Στη συνέχεια μπήκε στο σπίτι και κατέβηκε με μία κυνηγετική καραμπίνα για να τους απειλήσει.

Την ώρα εκείνη όμως, περνούσε από το σημείο ένα περιπολικό της Άμεσης Δράσης, που πήγαινε να ελέγξει καταγγελία για κλοπή. Ο ένοπλος, μόλις είδε τους αστυνομικούς έτρεξε και ταμπουρώθηκε στο σπίτι. Όπως ανέφεραν αυτόπτες μάρτυρες, ήταν πιθανότατα μεθυσμένος.

Ads

Στην περιοχή έσπευσαν ισχυρές δυνάμεις της αστυνομίας που κύκλωσαν το σπίτι και άρχισαν διαπραγματεύσεις οι οποίες κατέληξαν στην παράδοση του ένοπλου άνδρα. Ο 30χρονος άνδρας βγήκε άοπλος από το σπίτι και παραδόθηκε στους αστυνομικούς, ενώ η κυνηγετική καραμπίνα με την οποία ήταν ταμπουρωμένος, βρέθηκε στον φωταγωγό της πολυκατοικίας.

Οδηγήθηκε στο αστυνομικό τμήμα μαζί με μια γυναίκα με την οποία, κατά πληροφορίες, έχει σχέση και ήταν μαζί του στο σπίτι.