Ένας νεκρός και δύο τραυματίες είναι ο τραγικός απολογισμός της σύγκρουσης μοτοσικλέτας με φορτηγάκι της αστυνομίας στη Θεσσαλονίκη.

Ads

Σύμφωνα με την Αστυνομία, το θανατηφόρο τροχαίο συνέβη αργά το βράδυ της Δευτέρας στην εξωτερική περιφερειακή της Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Ευκαρπίας και στο ρεύμα προς Αθήνα.

Από τη σύγκρουση τραυματίστηκε θανάσιμα ο 31 ετών συνεπιβάτης στη μοτοσικλέτα, ενώ τραυματίστηκαν και διακομίστηκαν σε νοσοκομείο ο οδηγός του δικύκλου και ο οδηγός του αστυνομικού οχήματος.

Σύμφωνα με το Αθηναϊκό Πρακτορείο, επρόκειτο για υπηρεσιακό φορτηγάκι της υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών, στο οποίο δεν έχει γίνει γνωστό εάν επέβαιναν άλλα άτομα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της αστυνομίας::

«Βραδινές ώρες χθες (25-05-2020) στην Εγνατία Οδό (ρεύμα προς Αθήνα), Χ.Θ. Α2Κ523-01 Ευκαρπία, δίκυκλη μοτοσικλέτα που οδηγούσε 58χρονος ημεδαπός, συγκρούστηκε με φορτηγό της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Σερρών που οδηγούσε 41χρονος ημεδαπός, με αποτέλεσμα το θανάσιμο τραυματισμό 31χρονου ημεδαπού – συνεπιβάτη της μοτοσικλέτας και τον ελαφρύ τραυματισμό των δύο οδηγών.

Ads

Προανάκριση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης».