Νεκρός, μέσα στο σπίτι του, στην περιοχή Γεφυράκι στη Νέα Πέραμο, εντοπίστηκε ένας 50χρονος άνδρας, που ήταν μεταξύ των αγνοούμενων της φονικής καταιγίδας που έπληξε τη Δυτική Αττική. Ο αριθμός των νεκρών ανέρχεται πλέον σε 16, ενώ ακόμη τέσσερα άτομα, σύμφωνα με τις τελευταίες πληροφορίες, αγνοούνται ακόμη. Οι έρευνες είναι σε εξέλιξη από το βράδυ της Τετάρτης.

Ads

Από το βράδυ της Τετάρτης η Πυροσβεστική προσπαθούσε να καθαρίσει το σπίτι του 50χρονου, το οποίο είχε γεμίσει με λάσπη και χώμα. Τελικά τα σωστικά συνεργεία τον εντόπισαν νεκρό κάτω από τις λάσπες.

Από την έρευνα της Ασφάλειας προκύπτει ότι οι 14 θάνατοι οφείλονται σε πνιγμό ή σε τραυματισμό από την κακοκαιρία. Δώδεκα από τους νεκρούς ανασύρθηκαν από την Πυροσβεστική στην περιοχή της Μάνδρας, και δύο από το Λιμενικό.

Την Πέμπτη δύο άνθρωποι που αγνοούνταν εντοπίστηκαν ζωντανοί. Πρόκειται για έναν ηλικιωμένο που μένει στην περιοχή του Αγίου Γεωργίου και όταν τον εντόπισαν οι πυροσβέστες ανέφερε ότι δεν μπορούσε να επικοινωνήσει με την κόρη του, η οποία τον δήλωσε αγνοούμενο, και για έναν άνδρα που εντοπίστηκε από τους πυροσβέστες μέσα στο αυτοκίνητό του κοντά στο σπίτι του, στην περιοχή Αγίου Ιωάννη Μάνδρας

Ads