Ο 15χρονος, που είχε συλληφθεί από τις αρχές ως ύποπτος για την δολοφονία του 6χρονου Μεχμέταλη Σεζάλ το οποίο είχε εξαφανιστεί την Κυριακή και βρέθηκε νεκρό σε εγκαταλειμμένο σπίτι στην Κομοτηνή, φέρεται να ομολόγησε την πράξη του.

Ads

Μάλιστα ήταν αυτός που τους οδήγησε στο σημείο που είχε κρύψει το κωφάλαλο αγοράκι. Σύμφωνα με τις πληροφορίες το παιδί βρέθηκε ντυμένο και δεμένο χειροπόδαρα, ενώ σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις ο θάνατός του προήλθε από ασφυξία.

Σύμφωνα με πληροφορίες που επικαλείται το Έθνος, ο 15χρονος αθίγγανος είχε κατηγορηθεί στο παρελθόν για απόπειρα βιασμού ενός ανηλίκου. Το ερειπωμένο σπίτι όπου βρέθηκε δολοφονημένος ο Μεχμεταλή βρίσκεται σε απόσταση μόλις 200 μέτρων από το σπίτι όπου διέμενε στον συνοικισμό αθίγγανων και απ’ όπου χάθηκαν τα ίχνη του, στην περιοχή Αλάν Κουγιού.

Η επίσημη δήλωση της εξαφάνισής του έγινε από τον πατέρα του την Κυριακή στην αστυνομική διεύθυνση της Κομοτηνής, που ανέλαβε και τις έρευνες για την υπόθεση, επιτυγχάνοντας την εξιχνίασή της μέσα σε λίγες ώρες. Για την εξαφάνιση του μικρού αγοριού είχε εκδώσει ειδοποίηση «Abert Alert» το «Χαμόγελο του Παιδιού» επισημαίνοντας ότι είναι κωφό.

Ads