Ο Ιωάννης Σαντετσίδης, στέλεχος της ΝΔ Κοζάνης και υποψήφιος για πρόεδρος της νομαρχιακής οργάνωσης αποκαλεί «Σκοπιανό» και «Μπουτάρωφ» τον δήμαρχο Θεσσαλονίκης και θεωρεί «φυσικό και επόμενο να τον προπηλακίσουν» αφού «πήγαινε γυρεύοντας» ενώ «αγανακτεί με τις συλλήψεις των δραστών».

Ads

Το στέλεχος της ΝΔ Κοζάνης, τρίτος στην σειρά κατάταξης στις πρόσφατες εκλογές του κόμματος, έχει τοποθετηθεί πολλές φορές με τρόπο επικίνδυνα ακραίο και αντιδημοκρατικό.

Όπως γράφει χαρακτηριστικά για τον Γιάννη Μποτάρη: «Καλησπέρα έλληνες ελληνίδες. ‘Εχω μια απορία. Πολύ μεγάλη. Αυτοί από την πε. Κοζάνης που καταδίκασαν την επίθεση εναντίον του σκοπιανού. Μπουτάρωφ δημάρχου θεσ/νικης. Καταδίκασαν με τόση θέρμη την επίθεση εναντίον Χατζηδάκη και Κουμουτσάκου. Με τους νεκρούς στην τράπεζα τι έγινε; πού είναι η ασφάλεια. Πού είναι οι εισαγγελείς. Δικαστές υπάλληλοι του σύριζα; λίγο χαμηλά τη μπάλα κυρίες και κύριοι».

Και συνεχίζει: «Δεν τρώμε χόρτο. Αυτές τις απόψεις σε τίποτα κεντροαριστεροδεξιές κότες. Ο μπουτάρωφ. Πήγαινε γυρεύοντας. Με τις δηλώσεις που έκανε κατά διαστήματα και ήταν φυσικό και επόμενο μερικοί να τον προπηλακίσουν. Και γρήγορα οι κρατιστές υπάλληλοι του Τσίπρα συνέλαβαν δυο άτομα. Αλλα για τους νεκρούς της μαρφίν. Τίποτα. Το αίμα κυλάει εκδίκηση ζητάει. Θα συναντηθούμε με αυτούς. Δεν θα περάσει έτσι».

Ads

Ενδεικτικά κάποιες ακόμη αναρτήσεις του…

image

image

image

image

image