Εμπρηστικές επιθέσεις έλαβαν χώρα τα ξημερώματα του Σαββάτου σε γραφεία της ΝΔ και του ΠΑΣΟΚ, καθώς και σε ΑΤΜ μηχανήματα δύο υποκαταστημάτων της Εurobank. 

Ads

Στις τρεις περίπου τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν μπουκάλια με εύφλεκτο υλικό στην είσοδο κτιρίου, όπου στεγάζονται γραφεία της ΝΔ, στην οδό Κυκλάδων 20, στην Αργυρούπολη, με αποτέλεσμα να προκληθούν υλικές ζημιές. Στο σημείο επενέβησαν δύο οχήματα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας, ενώ οι πυροσβέτες δεν χρειάστηκε να επέμβουν, καθώς η φωτιά είχε τεθεί υπό έλεγχο.

Στη συνέχεια, ακολούθησαν ακόμη δύο εμπρηστικές επιθέσεις σε ΑΤΜ μηχανήματα δύο υποκαταστημάτων της Eurobank στην Καισαριανή, στην οδό Κλαζομενών 22, επί της Εθνικής Αμφιτρίτης και Κρίσης.

Στις 04:15, έκρηξη από γκαζάκια σημειώθηκε στην είσοδο των γραφείων της ΝΔ στην Κυψέλη. Εξερράγη γκαζάκι και σημειώθηκαν φθορές στην είσοδο του κτιρίου,  στη συμβολή των Αμφιτρίτης και Κρίσης.

Ads

Λίγο αργότερα , στη Γλυφάδα, άγνωστοι πέταξαν δύο τούβλα στα γραφεία του ΠΑΣΟΚ, στη συμβολή των οδών Ιθώμης και Μορέως, προκαλώντας επίσης μικρές φθορές.