Θυμό, ειρωνεία και εκδίκηση προκάλεσαν στους έμπορους του Άργους, μαθητές λυκείου της πόλης.

Ads

Ο λόγος; Στο πλαίσιο εκδρομής στην Αθήνα, οι μαθητές του 2ου Λυκείου του Άργους ψώνισαν και από τα μαγαζιά του κέντρου και συγκεκριμένα της Ερμού.

Οι έμποροι της πόλης δεν το άντεξαν και εξέδωσαν ανακοίνωση όπου τους ειρωνεύονται επειδή ψώνισαν στην Αθήνα, κατά τη διάρκεια εκπαιδευτικής εκδρομής.

Η ανακοίνωση:

«Ο Εμπορικός Σύλλογος Άργους εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς το 2ο Λύκειο Άργους, τον Λυκειάρχη και τους συνοδούς καθηγητές, για την συνεπή στήριξη της εμπορικής αγοράς της ΕΡΜΟΥ στην ΑΘΗΝΑ για άλλη μια χρονιά.

Ads

Η αποβίβαση σχεδόν όλων των μαθητών με τα χέρια γεμάτα ψώνια είναι αψευδής μάρτυρας της επιτυχίας του σκοπού της “εκπαιδευτικής” εκδρομής.

Άλλωστε είναι ολοφάνερο ότι το shopping είναι το βασικότερο ζητούμενο μιας “εκπαιδευτικής” εκδρομής των εκπαιδευτικών μας μονάδων.

Ευχόμαστε του χρόνου ακόμη καλύτερα ψώνια στην ΕΡΜΟΥ και σε άλλους ΕΜΠΟΡΙΚΟΥΣ προορισμούς της Αθήνας στην καθιερωμένη ποια “ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΗ’” εκδρομή.

Ο Εμπορικός κόσμος του Άργους πάντα στην διάθεση της εκπαιδευτικής κοινότητας για να στηρίξει οικονομικά λαχειοφόρους αγορές, ημερολόγια ή προσφέροντας δώρα για χορούς με σκοπό να πηγαίνουν εκπαιδευτικές εκδρομές σε εμπορικούς προορισμούς στην Αθήνα.

ΕΜΠΟΡΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΡΓΟΥΣ»