Ο κουμπάρος του Άδωνη Γεωργιάδη και δημοσιογράφος, Στέργιος Καλόγηρου προχώρησε μέσα από την χθεσινή του εκπομπή στη Βεργίνα TV σε σοβαρές καταγγελίες κατά του επίσης «γαλάζιου» βουλευτή Χαλκιδικής, Γιώργου Βαγιωνά ανοίγοντας τον Ασκό του Αιόλου.

Ads

Όπως αποκάλυψε, η κόρη του Γιώργου Βαγιωνά με μετοχές σε τηλεοπτικό σταθμό, φρόντιζε να αφήνει απλήρωτους τόσο τους εργαζομένους του σταθμού όσο και το ίδιο το κράτος και μάλιστα με τις ευλογίες του ίδιου του Κυριάκου Μητσοτάκη ο οποίος σύμφωνα με το δημοσιογράφο τα γνώριζε όλα.

«Είπατε μεγάλα ψέματα κ. Βαγιωνά γιατί η κόρη σας είχε μετοχές σε τηλεοπτικό σταθμό και δεν πλήρωνε τους εργαζομένους και δεν πλήρωνε το κράτος και ο Μητσοτάκης σας ανέχεται, τα γνώριζε αυτά, ένας άνθρωπος που έκλεβε το κράτος διά μέσου τους παιδιού του» ανέφερε χαρακτηριστικά ο Καλογήρου ξεκινώντας έναν νέο εμφύλιο στη ΝΔ.

Υπενθυμίζεται πως και η κόρη του Στέργιου Καλόγηρου, Φαίη εκτός από στέλεχος του καναλιού «Βεργίνα TV», είναι και σύμβουλος του περιφερειάρχη Αττικής Γιώργου Πατούλη και μάλιστα Εντεταλμένη Σύμβουλος Δημοσίων Σχέσεων και Ομογένειας.

Ads