Ένας 62χρονος οδηγός που υπέστη έμφραγμα όσο βρισκόταν εγκλωβισμένος με το αυτοκίνητό του στην Αττική Οδό, νοσηλεύεται στο νοσοκομείο σε σταθερή κατάσταση, στο οποίο όμως κατάφερε να φτάσει τα μεσάνυχτα.

Ads

Ο άνδρας, σύμφωνα με το Mega, βρισκόταν από το πρωί της Δευτέρας στην Αττική Οδό, μέσα στο αυτοκίνητό του, εγκλωβισμένος μαζί με εκατοντάδες οδηγούς.

Έπειτα από τις πρώτες ενοχλήσεις που ένιωσε ο 62χρονος, ξεκίνησε αρχικά με τα πόδια, έτσι ώστε να φτάσει σε κάποια έξοδο για να τον παραλάβει ασθενοφόρο. Τελικά, τον μετέφεραν στρατιώτες μέχρι το σημείο που βρισκόταν το ΕΚΑΒ, καθώς ήταν πολύ δύσκολο με τις συνθήκες που επικρατούσαν.

«Ένιωσε δυσφορία το απόγευμα, μεταφέρθηκε μετά τις 11 το βράδυ»

Ads

Ο αδερφός του 62χρονου, μιλώντας στο Mega, ανέφερε: «Ήταν από τις 11 το πρωί στην Αττική Οδό χωρίς καμία βοήθεια. Μετά τις 11 το βράδυ μεταφέρθηκε. Ένιωσε δυσφορία και έπαθε προκάρδιο άλγος. Όλη την νύχτα ήταν σε παρακολούθηση και μεταφέρθηκε στο μονάδα εμφραγμάτων».

Ο ίδιος εξήγησε ότι ο αδερφός του δεν είχε ιστορικό καρδιοπάθειας. «Άφησε το αυτοκίνητο εκεί και προσπάθησε να διαφύγει. Ένιωθε πιθανότατα δυσφορία και εντός του αυτοκινήτου. Περπάτησε ένα χιλιόμετρο. Δεν υπήρχε καμία βοήθεια. Μέσω της αδερφής μου που είναι γιατρός τον βοήθησε η Πολιτική Προστασία και μέλη του Στρατού. Μετά τις 5 το απόγευμα ζήτησε βοήθεια πρώτη φορά και έφτασε στο νοσοκομείο τα μεσάνυχτα».