Σε έναν κυβερνοπόλεμο φαένεται πως έχουν εμπλακεί Έλληνες και Τούρκοι χάκερ μετά την επίθεση Τούρκων χάκερ στην ιστοσελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού, η οποία έγινε ως απάντηση στην αντίδραση της Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγιά Σοφία.

Ads

Οι Έλληνες χάκερ της λεγεώνας των Anonymous απειλούν με αντίποινα τους Τούρκους προετοιμάζοντας πολλαπλά χτυπήματα σε ιστοσελίδες της γείτονας χώρας.

«Τουρκία Τουρκία, πόσες φορές σου έχουμε πει ότι οι Έλληνες Hackers και οι Anonymous είναι 100 φορές πιο δυνατοί από εσάς. Μάλλον ήρθε η ώρα να γνωρίσεις την δική μας πραγματική δύναμη. Έριξες μια ιστοσελίδα, θα πέσουν 100 δικές σας. Ερχόμαστε! #OpAnonymousGreece», γράφουν σε ανακοίνωσή την οποία έχουν αναρτήσει στον λογαριασμό τους στο facebook.

Δείτε την ανάρτηση των Ελλήνων χάκερ:

image

Ads

Λίγες ώρες νωρίτερα, επίθεση στη σελίδα του Έλληνα πρωθυπουργού πραγματοποίησαν Τούρκοι χάκερ.

Όπως ανακοίνωσαν οι ίδιοι πρόκειται για την ομάδα Aslan Neferler Tim. Στο μήνυμά τους για την επίθεση που ισχυρίζονται πως έκαναν αναφέρουν:

«Σε μας πέφτει το καθήκον να αντιδράσουμε στην αντίδραση Ελλάδας για την ανάγνωση του Κορανίου στην Αγία Σοφία. Τσίπρα μην εκπλήσσεσαι, μην μας κάνεις να χάσουμε την υπομονή μας».

Η σελίδα του πρωθυπουργού το «primeminister.gov.gr» είχε πέσει για κάποια ώρα. Πλέον λειτουργεί και πάλι κανονικά.