Εξιχνιάστηκε, σχεδόν τρεις μήνες μετά, η δολοφονία 75χρονου στον Αγιο Παντελεήμονα.

Ads

Ο άτυχος ηλικιωμένος είχε βρεθεί νεκρός με 26 τραύματα από μαχαίρι, μέσα στο διαμέρισμά του στην οδό Αλκαμένους στον Αγιο Παντελεήμονα.

Δράστης, ήταν ένας 29χρονος Έλληνας.  Όπως προέκυψε, στα τέλη του περασμένου Μαρτίου ο 29χρονος, ενώ βρισκόταν στην κατοικία του 75χρονου, διαπληκτίστηκε μαζί του, για προσωπικές διαφορές. Χτύπησε τότε με μαχαίρι 26 φορές τον ηλικιωμένο, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του. Στη συνέχεια αποχώρησε από το σπίτι του θύματος, αφαιρώντας το κινητό τηλέφωνο του 75χρονου, το οποίο βρέθηκε και κατασχέθηκε, καθώς και το μαχαίρι.

Ο 29χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών.

Ads

Εξιχνιάστηκε και η δολοφονία 21χρονου Αφγανού

Η ΕΛ.ΑΣ. προχώρησε στη σύλληψη των δραστών και μιας ακόμη άγριας δολοφονίας. Συγκεκριμένα, συνελήφθησαν στη Θεσσαλονίκη, λίγο πριν προλάβουν να διαφύγουν με πλαστά έγγραφα στην Τουρκία, δύο υπήκοοι Μπαγκλαντές, ηλικίας 24 και 26 ετών, ως οι δράστες της δολοφονίας 21χρονου Αφγανού, ο οποίος βρέθηκε τραυματισμένος στις 2 Ιουνίου στην Αθήνα και κατέληξε κατά τη διακομιδή του στο νοσοκομείο.

Οπως διαπιστώθηκε, οι συλληφθέντες συναντήθηκαν με τον 21χρονο στην Αθήνα και διαπληκτίστηκαν έντονα για ναρκωτικά.
 
Κατά τη διάρκεια του καβγά, ο ένας εκ των δύο κατάφερε δύο χτυπήματα με μαχαίρι στον 21χρονο, ενώ ο άλλος τον χτυπούσε με μπουνιές. Αμέσως μετά την πράξη τους, οι δράστες εξαφανίστηκαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν την Αθήνα.

Με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, οι δύο συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε σε τακτικό ανακριτή.