Σήμερα Δευτέρα στις 7:30 το πρωί ανακοινώθηκε από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Παραπολιτικά 90.1», η λήξη της συνεργασίας τους με τον Γιώργο Τράγκα.

Ads

«Ανακοινώνεται ότι με κοινή συμφωνία των μερών, η συνεργασία του ραδιοφωνικού σταθμού Παραπολιτικά 90,1 με τον κ. Γιώργο Τράγκα ολοκληρώνεται στο τέλος Μαΐου. Η διοίκηση του ραδιοφωνικού σταθμού ευχαριστεί τον πολύπειρο δημοσιογράφο για τη συνεργασία και την προσφορά του στο πρόγραμμα του σταθμού».

Από την πλευρά του ο Γιώργος Τράγκας είχε καταγγείλει πως ασκούνται πιέσεις στην ιδιοκτησία του ραδιοσταθμού προκειμένου να απομακρυνθεί από τον σταθμό. Σημειώνεται πως ο δημοσιογράφος είχε ασκήσει έντονη κριτική στον Κυριάκο Μητσοτάκη -εκτός όλων των υπολοίπων- και για το θέμα της Marfin. Όπως φαίνεται μάλιστα από τα λεγόμενά του η διακοπή του συμβολαίου είχε συμφωνηθεί να γίνει στις 29 Μαίου αλλά προφανώς κάποιοι φρόντισαν να τελειώσει νωρίτερα και να ανακοινωθεί τις πρωινές ώρες.

«Με εντολή της εκτελεστικής εξουσίας, για μια ακόμη φορά, διακόπτεται βιαίως ένα συμβόλαιο μου πριν τελειώσει. Μετά από τέσσερα χρόνια διακόπτω τις εκπομπές μου στα “Παραπολιτικά FM” την Παρασκευή 29 Μαΐου», είχε πει χαρακτηριστικά. Επίσης, όπως ο ίδιος δήλωσε: «Εκτιμούν και πιστεύουν κάποιοι στο Μαξίμου ότι δεν πρέπει να ακούγεται η φωνή μου ή τουλάχιστον να παρεμποδιστεί και γι’ αυτό πίεσαν αφόρητα. Δεν έχουν καταλάβει ότι η δική μου φωνή είναι ήδη σε κάθε σπίτι, έχει ριζώσει. Δεν έχουν αντιληφθεί ότι η συντριπτική πλειοψηφία των Ελλήνων παράγει και αναπαράγει τη φωνή μου και θα το αντιληφθούν ευρύτερα μετά τις 29 Μαΐου, γιατί λίγο-πολύ όλοι καταλαβαίνουμε τι έχει συμβεί, τι συμβαίνει και που το πάνε».

Ads