Ένας 55χρονος άνδρας κατέληξε από κοροναϊό στην Καστοριά ανεβάζοντας το συνολικό αριθμό των νεκρών από τη νόσο στη χώρα, στους 40. Είναι το έκτο θύμα της επιδημίας από την περιοχή της Καστοριάς. 
Πρόκειται για έναν άνδρα 55 ετών ο οποίος νοσηλευόταν για ημέρες σε νοσοκομείο της Καστοριάς και η κατάστασή του εξ αρχής είχε κριθεί σοβαρή.

Ads

Κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά του σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης. Τελικά μεταφέρθηκε στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο όπου νοσηλευόταν διασωληνωμένος επί μια εβδομάδα. Δυστυχώς κατέληξε σήμερα.
 
Συνολικά, στο νομό Καστοριάς  στα 53 ανήλθαν τα επιβεβαιωμένα κρούσματα. Από αυτά στο νοσοκομείο της Καστοριάς νοσηλεύονται 7 ασθενείς, ενώ στη Θεσσαλονίκη έχουν διακομισθεί 43 συνολικά ασθενείς, εκ των οποίων οι 4 είναι διασωληνωμένοι.

Διαβάστε επίσης:

Στο μεταξύ χθες ανακοινώθηκαν επτά θάνατοι σε ένα 24ωρο. Πρόκειται για έναν άνδρα ηλικίας 40 ετών που νοσηλευόταν, στο Αττικό, ο οποίος όμως είχε υποκείμενο νόσημα, έναν άνδρα ηλικίας 62 ετών που νοσηλευόταν με καρδιολογικά προβλήματα στο νοσοκομείο Σωτηρία, έναν άνδρα 71 ετών από την Ξάνθη (νοσηλευόταν στο νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης), έναν άνδρα ηλικίας 65 ετών στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης και μια γυναίκα 86 ετών που νοσηλευόταν στο «Σισμανόγλειο».

Ads

Επίσης, όπως ανακοινώθηκε κατά την επίσημη ενημέρωση το απόγευμα της Κυριακής, κατέληξε ακόμη ένας ασθενής για τον οποίο ωστόσο δεν δόθηκαν περαιτέρω στοιχεία. Τέλος το βράδυ της Κυριακής ανακοινώθηκε πως στη Λέσβο έχασε τη ζωή της μια 76χρονη

Σύμφωνα με τα στοιχεία που ανακοίνωσε χθες ο εκπρόσωπος του υπουργείου Υγείας Σωτήρης Τσιόδρας για την εξέλιξη της επιδημίας στη χώρα, τα νέα επιβεβαιωμένα κρούσματα ανήλθαν σε 95 και ο συνολικός αριθμός επιβεβαιωμένων κρουσμάτων σε 1.156. Από τους νοσηλευόμενους οι 69 είναι διασωληνωμένοι.