Το φύλλο του Documento της 11ης Δεκεμβρίου για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη, κοινοποίησε, με την μορφή εξωδίκου, η εφημερίδα, στην εισαγγελέα, Αγγελική Τριανταφύλλου, που διενεργεί την έρευνα για το σκάνδαλο των παρακολουθήσεων.

Ads

Ο λόγος που το κάνει αυτό είναι, όπως αναφέρει η εφημερίδα, ότι «όπως ομολόγησε» η εισαγγελέας στον Κώστα Βαξεβάνη, «δεν είχε ιδέα» για το περιεχόμενο εκείνου του δημοσιεύματος.

«Όσα δεν διάβασε την περασμένη Κυριακή στο Documento, δηλαδή τις αποδείξεις για την παρακολούθηση του Κωστή Χατζηδάκη, ή στόχου #5046c κατά την ΕΥΠ, θα αναγκαστεί τώρα να διαβάσει η Εισαγγελέας, Αγγελική Τριανταφύλλου, που διενεργεί έρευνα (!) για το μείζονος δημοσίου ενδιαφέροντος σκάνδαλο των παρακολουθήσεων» γράφει το Documento και προσθέτει:

«Η κ. Τριανταφύλλου, που όχι μόνο δεν είχε διαβάσει, αλλά εμφανίστηκε να μην είχε καν ενημερωθεί, παρά τον θόρυβο που προκάλεσε – σε Ελλάδα και εξωτερικό- η αποκάλυψη του Documento, θα μάθει πλέον μέσω εξωδίκου όλα όσα θα έπρεπε ήδη να διερευνά νυχθημερόν.

Ads

Το Documento αποφάσισε για άλλη μια φορά να διευκολύνει την Εισαγγελέα στο έργο της και μέσω των πληρεξούσιων δικηγόρων του, Γιάννη Μαντζουράνη και Βαγγέλη Γεωργακόπουλου, της κοινοποίησε μέσω εξωδίκου το φύλλο του Documento της 11ης Δεκεμβρίου για το περιεχόμενο του οποίου, όπως ομολόγησε στον Κώστα Βαξεβάνη (παρουσία του κ.Μαντζουράνη) δεν είχε ιδέα.

Το επίμαχο εξώδικο θα κοινοποιηθεί βεβαίως τόσο στον Αντ. Ελευθεριάνο, προιστάμενο της κ.Τριανταφύλλου στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθήνας, όσο και στην προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Αθήνας, Μαρία Γκανέ.

Αναμένουμε να διενεργηθούν τα δέοντα…».