Με εξώδικη διαμαρτυρία στους δημοσιογράφους Άννα Παναγιωταρέα και Ανδρέα Παπαδόπουλο καθώς και στους ιδιοκτήτες και διευθυντές σε «Ελεύθερο Τύπο» και «Παραπολιτικά» η Δώρα Αυγέρη, ζητά την άμεση ανάκληση δημοσιευμάτων τα οποία αναφέρουν ότι η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ «ανήκει στους αρνητές του εμβολιασμού και ότι υποστηρίζει δημόσια ότι δεν χρειάζονται οι εμβολιασμοί οι οποίοι είναι μάλλον επιζήμιοι για την υγεία των πολιτών».

Ads

Πρόκειται για δημοσίευματα  που αναφέρεται στην παρουσία της Αν Τομεάρχη Υγείας στη διαμαρτυρία συνδικαλιστών για τις αναστολές εργασίας των υγειονομικών, την οποία χαρακτηρίζουν «συγκέντρωση αντιεμβολιαστών».

Η ίδια ζητώντας να αναγνωριστεί το σφάλμα καλεί τους δημοσιογράφους να ζητήσουν συγνώμη για τα όσα ψευδή και συκοφαντικά, όπως αναφέρει, δημοσίευσαν εναντίον της.

«Σας καλώ να επανέλθετε άμεσα στη νομιμότητα και την δημοσιογραφική δεοντολογία και να προχωρήσετε εντός μίας ώρας από τη λήψη της παρούσας στην αφαίρεση από την ιστοσελίδα σας του ως άνω άρθρου το οποίο δημοσιεύτηκε στην ιστοσελίδα σας», αναφέρει μεταξύ άλλων η Δώρα Αυγέρη για τα άρθρα «Το πιο σύντομο ανέκδοτο…» στον «Ελεύθερο Τύπο» και το «Επισημοποιείται το “φλερτ” του ΣΥΡΙΖΑ με τους αντιεμβολιαστές» στα «Παραπολιτκά».

Ads

Παράλληλα, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ζητεί από τους δύο δημοσιογράφους να δημοσιεύσουν νέο κείμενο στις εν λόγω ιστοσελίδες με το οποίο θα αποκαθιστούν την αλήθεια.