Σπείρα που εμπορευόταν και διακινούσε ναρκωτικές ουσίες εξαρθρώθηκε μετά από οργανωμένη επιχείρηση αστυνομικών δυνάμεων από τη Θεσσαλονίκη, τη Φθιώτιδα και το Κιλκίς.

Ads

Τη σπείρα αποτελούσαν τέσσερα άτομα, τρεις άντρες και μία γυναίκα, ηλικίας 18, 22, 25 και 38 ετών, ενώ στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν περισσότερα από 10 κιλά ηρωίνης.

Τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην εθνική οδό Αθηνών – Θεσσαλονίκης, στο ύψος της Λαμίας, εντοπίστηκε αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν ο 22χρονος, η 18χρονη και ο 25χρονος, το οποίο λειτουργούσε ως προπομπός για το ΙΧ που ακολουθούσε με οδηγό τον 38χρονο.

Σε έρευνα που έγινε με τη συνδρομή σκύλων ανίχνευσης ναρκωτικών ουσιών του Τμήματος Ασφαλείας Κιλκίς και του Τελωνείου Ευζώνων Κιλκίς, στο αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 38χρονος, βρέθηκαν κρυμμένα και κατασχέθηκαν είκοσι δέματα ηρωίνης συνολικού βάρους 10 κιλών και 275 γραμμαρίων.

Ads

Στην κατοχή των συλληφθέντων βρέθηκαν και κατασχέθηκαν, μεταξύ άλλων, χρηματικά ποσά, που εικάζεται ότι προέρχονται από την εμπορία ναρκωτικών ουσιών, έξι κινητά τηλέφωνα που χρησιμοποιούσαν ενώ κατασχέθηκαν και τα δύο οχήματα, που χρησιμοποιούσαν.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν αρμοδίως.