«Βλάκα» και «ηλίθιο» χαρακτήρισε τον διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Σ. Πιλιτζίδη ο Απόστολος Γκλέτσος καλώντας τον μάλιστα στην πλατεία της Στυλίδας για «να τα βρουν σαν άντρες». «Θα έρθω να σε βρω σπίτι σου! Κλείνω και έρχομαι!», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος.

Ads

Αιτία της κόντρας ήταν η κατάργηση του εξεταστικού κέντρου της Πελασγίας στις φετινές Πανελλήνιες εξετάσεις, που προκάλεσε αντιδράσεις από γονείς και μαθητές, οι οποίοι θα πρέπει να μετακινηθούν στη Στυλίδα για να δώσουν πανελλαδικές εξετάσεις. Ο Απόστολος Γκλέτσος επισκέφθηκε την Περιφερειακή Διεύθυνση του Υπουργείου Παιδείας, ενώ μίλησε και με το γραφείο του υπουργού ζητώντας να δοθεί λύση στο πρόβλημα.

«Θα τον κάνω να αλλάξει πλανήτη, τον ηλίθιο. Έλα στην πλατεία της Στυλίδος να τα βρούμε μόνοι μας σαν άνδρες. Να σου πω εγώ μετά ποιος είναι το όνειδος, βλάκα. Ντροπή σου! Θα έρθω να σε βρω στο σπίτι σου. Κλείνω και έρχομαι. Δεν ανακαλώ τίποτα. Θα πάμε και στα δικαστήρια για όσα είπε. Είπε ότι οι καθηγητές θα δώσουν τα θέματα στα παιδιά», είπε ο Απόστολος Γκλέτσος και συνέχισε:

«Είπε για εμένα ότι είμαι όνειδος. Εγώ εκλέχτηκα με 68%. Δεν με διόρισε κανένας πολιτικός μου φίλος. Ούτε φοβάμαι να κρυφτώ πίσω από την υπογραφή κάποιων. Να πάει να φορέσει φουστάνια ο κύριος αυτός, το όνομά του δεν θυμάμαι. Θα σε σκίσω, βλάκα. Ηλίθιε!».

Ads