Στα αίτια του τραγικού δυστυχήματος στη Θεσσαλονίκη, όπου τρεις άνδρες, δύο νεαροί και ένας μεγαλύτερος, έχασαν τη ζωή τους, ενώ μια 18χρονη κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή, επικεντρώνονται οι Αρχές. 

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα δύο μηχανάκια κινούνταν στο αριστερό ρεύμα επί της Βασιλέως Γεωργίου, όταν ένα αυτοκίνητο που εκινείτο στην μεσαία λεωρίδα, με οδηγό έναν 67χρονο Γερμανό τουρίστα και συνοδηγό τη σύζυγό του, επιχείρησε να αλλάξει κατεύθυνση, στρίβοντας ξαφνικά αριστερά προς την 3ης Σεπτεμβρίου, χωρίς να βγάλει φλας, με αποτέλεσμα να κλείσει τις δύο μηχανές, οι οποίες είχαν αναπτύξει ταχύτητα.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, το πολύνεκρο τροχαίο προκλήθηκε πιθανόν εξαιτίας λάθος οδηγιών που έδωσε το GPS. Μόλις ο 67χρονος αντιλήφθηκε από το GPS του αμαξιού του ότι έχει πάρει λάθος κατεύθυνση, τότε ξαφνικά και χωρίς να ανάψει φλας προσπάθησε να στρίψει αριστερά προς την 3ης Σεπτεμβρίου. Οι μηχανές «καρφώθηκαν» με μεγάλη ταχύτητα στο πλάι του αυτοκινήτου.

image

Ads

Ο 55χρονος και ο 28χρονος γιος του, που πήγαιναν για δουλειά, βρήκαν ακαριαίο θάνατο. Ο 22χρονος, με συνοδηγό την 18χρονη, ​μιλούσε με τους μάρτυρες. Τους έλεγε ότι είναι καλά και ρωτούσε για την κατάσταση της κοπέλας.

image

Η νεαρή κοπέλα δίνει μάχη για να κρατηθεί στη ζωή στην εντατική του «Παπανικολάου», ενώ στο ίδιο νοσοκομείο βρίσκεται και ο 67χρονος Γερμανός για παρακολούθηση στην καρδιολογική κλινική του νοσοκομείου, λόγω ιστορικού στεφανιαίας νόσου, και κρατείται από την αστυνομία, ενώ οι συνθήκες κάτω από τις οποίες έγινε το τραγικό συμβάν ακόμα ερευνώνται.

image