Σε εξαιρετικά κρίσιμη κατάσταση νοσηλεύεται η 8χρονη η οποία το Πάσχα τραυματίστηκε βαρύτατα στο κεφάλι από αδέσποτη σφαίρα στην αυλή του σπιτιού της, στις Θεσπιές Βοιωτίας. Η μικρή παραμένει διασωληνωμένη στην εντατική, με μηχανική υποστήριξη της αναπνοής της, αφού της αφαιρέθηκε η σφαίρα από την κροταφική χώρα.

Ads

Μέσα στην ημέρα αναμένεται επίσημη ενημέρωση από το νοσοκομείο για την πορεία της υγείας της.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η σφαίρα προήλθε από πιστόλι, και περισσότερα στοιχεία θα αποκαλύψει η βαλλιστική εξέταση, ενώ σήμερα αναμένεται στην περιοχή κλιμάκιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας.

Σύμφωνα με πηγές της αστυνομίας, η αδέσποτη σφαίρα που τραυμάτισε την 8χρονη, προήλθε από πιστόλι με το πιο πιθανό ενδεχόμενο ο δράστης να ήταν σε γλέντι που γινόταν στο διπλανό χωριό Λεοντάρι.

Ads

Η Αλεξία έπαιζε καθισμένη στην αυλή,  μαζί με τα μεγαλύτερα αδέλφια της, Μάγδα και Κωνσταντίνα και ένα μικρότερο ξαδελφάκι τους. Ξαφνικά το παιδί δέχθηκε τη σφαίρα και κατέρρευσε.  Άμεσα διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας, στη συνέχεια διακομίστηκε στο νοσοκομείο Χαλκίδας και τελικά στην Αθήνα για το κρίσιμο χειρουργείο.