Εξαφανισμένη εδώ και δυο μήνες είναι η γιαγιά της μικρής Άννυς που δολοφονήθηκε άγρια πριν δύο χρόνια από τον ίδιο της τον πατέρα.

Η υπόθεση είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο, καθώς ο πατέρας της μικρής κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες σκότωσε την 2,5 ετών κόρη του, την τεμάχισε και εν συνεχεία σκόρπισε την τεμαχισμένη της σορό σε διάφορα σημεία της Αθήνας, με αποτέλεσμα να μην βρεθεί ποτέ.

Η μητέρα του φυλακισμένου δολοφόνου, η οποία την περίοδο πριν αλλά και μετά την εξιχνίαση του εγκλήματος εμφανιζόταν συχνά στις τηλεοπτικές οθόνες, όπως κατήγγειλε ο δικηγόρος του Σάββα, Παναγιώτης Χρυσικάκης, έχει εξαφανιστεί, με τον φυλακισμένο να εκφράζει φόβους για την ίδια της την ζωή.

Ο συνήγορος του δολοφόνου έχει καταγγείλει στη ΓΑΔΑ την εξαφάνιση, υποστηρίζοντας ότι η μητέρα του Σάββα δεν έχει δώσει σημεία ζωής εδώ και δυο μήνες, ότι έφυγε από το σπίτι όπου έμενε παλιά γιατί είχε δεχτεί επιθέσεις όσο η υπόθεση ήταν σε εξέλιξη και ακόμη ότι δεν απαντά στα τηλέφωνά της και ότι είχε κλονιστεί η ψυχική της υγεία με τον θάνατο της μικρής Άννυ και την καταδίκη του γιου της.