Ισχυρές αντιδράσεις προκάλεσε η πολύρωση παρουσία του υφυπουργού Άμυνας Νίκου Χαρδαλιάσε σε εκλογικό κέντρο, στο 1ο Γυμνάσιο Βύρωνα.
 
Σύμφωνα με το ieidiseis.gr, η στάση του υφυπουργού, προκάλεσε ένταση με τους εκλογικούς αντιπροσώπους κυρίως του ΚΚΕ, αλλά και του ΣΥΡΙΖΑ, οι οποίοι του ζήτησαν να αποχωρήσει από το εκλογικό τμήμα, καθώς δεν επιτρέπεται η παρουσία πολιτικών στη διάρκεια της ψηφοφορίας, αλλά μόνον των διορισμένων επίσημα από τα κόμματα αντιπροσώπων.

Ads

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο κ. Χαρδαλιάς αρνήθηκε να αποχωρήσει, ενώ «ντάνιαζε» και ψηφοδέλτια, με αποτέλεσμα να προκληθεί ένταση με την εκλογική αντιπρόσωπο του ΚΚΕ, που απείλησε να υποβάλλει ένσταση.

Στη συνέχεια υποστήριξε ότι, είναι ο ίδιος εκλογικός αντιπρόσωπος της ΝΔ και όταν του ζητήθηκε το έγγραφο του διορισμού ισχυρίστηκε ότι, είναι αναπληρωτής. Οι εκλογικοί αντιπρόσωποι ΣΥΡΙΖΑ και ΚΚΕ το αμφισβήτησαν και υποστήριξαν ότι, ο υφυπουργός δεν είχε διορισμό και ότι, τον έφερε στη συνέχεια.

Εντύπωση σε όλους προκάλεσε η στάση του Δικαστικού Αντιπροσώπου, που δήλωσε ότι δεν ήθελε να προκαλέσει μεγαλύτερη ένταση και γι΄αυτό άφησε να εξελιχτεί όλο αυτό, ενώ υποστήριξε ότι ο κ. Χαρδαλιάς έφερε διορισμό ως αναπληρωτής εκλογικός αντιπρόσωπος.

Ads