Προθεσμία για να απολογηθεί τη Δευτέρα ζήτησε και έλαβε ο 38χρονος φερόμενος ως δολοφόνος της 36χρονης Γεωργιανής, η οποία φαίνεται ότι δολοφονήθηκε μέσα στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης.

Ads

Υπενθυμίζεται ότι η σορός της 36χρονης είχε βρεθεί σε κατάσταση προχωρημένης σήψης σε απόκρημνη περιοχή της Κασσάνδρας Θεσσαλονίκης. Η γυναίκα είχε πάει στην συμπρωτεύουσα για προγραμματισμένη μικροεπέμβαση με τον κατηγορούμενο αλλά από τότε δεν έδωσε σημάδια ζωής. Ο άντρας της ειδοποίησε τις αρχές. 

Τα κυκλώματα καμερών του νοσοκομείου, σύμφωνα με πληροφορίες, τον έπιασαν να φορτώνει το άψυχο κορμί της γυναίκας στο αυτοκίνητό του, το οποίο είχε σταθμεύσει στην πίσω πλευρά του νοσοκομείου. Στη συνέχεια το στίγμα του κινητού του εντοπίστηκε στην περιοχή της Κασσάνδρας Χαλκιδικής όπου βρέθηκε η σορός. 

Ο 38χρονος συνελήφθη στο Νέο Ηράκλειο Αττικής, κατηγορούμενος για ανθρωποκτονία από πρόθεση και περιύβριση νεκρού – πράξεις. Πάντως ο ίδιος αρνείται όλες τις κατηγορίες. Επίσης δεν αποδέχεται ότι είχε ερωτική σχέση με την 36χρονη, παρά μόνο κοινωνική. Σημειώνεται ότι επικοινωνούσε με το θύμα τόσο μέσω των social media, όσο και τηλεφωνικά. 

image

Ads

Η 36χρονη Γεωργιανή που βρέθηκε νεκρή στην Κασσάνδρα

Το ραντεβού στις 26 Απριλίου για μια μικροεπέμβαση της 36χρονης φαίνεται να ίσχυε, ωστόσο ο κατηγορούμενος κατά πληροφορίες φέρεται να ισχυρίστηκε ότι δεν είδε το θύμα εκείνη την ημέρα, καθώς είχε κάποια άλλη δουλειά. Όταν την ολοκλήρωσε προσπάθησε να έρθει σε επαφή με την 36χρονη αλλά δεν κατάφερε να την δει από κοντά, καθώς όπως ισχυρίστηκε «κάτι του έτυχε». 

Η άτυχη 36χρονη γυναίκα είναι γεωργιανής καταγωγής και μητέρα τριών παιδιών.