Από μπροστά και όχι από πίσω πυροβολήθηκε ο 52χρονος στην Καβάλα όπως αναφέρει ο ιατροδικαστής ενώ το όπλο που χρησιμοποιήθηκε είναι κυνηγετική καραμπίνα.

Ads

Μιλώντας στην εκπομπή Tlive ο ιατροδικαστής Σπύρος Κουτσούκης ανέφερε ότι υπάρχει διασπορά από κυνηγετικά σφαιρίδια, με τον πυροβολισμό να σημειώνεται σε απόσταση πέντε με έξι μέτρων. Παράλληλα, ξεκαθάρισε ότι ο 52χρονος πέθανε ακαριαία.

«Τα τραύματα είναι από κυνηγετικό όπλο, υπάρχει διασπορά από πέντε με έξι σφαιρίδια. Ο πυροβολισμός είναι από απόσταση πέντε με έξι μέτρα», είπε χαρακτηριστικά. «Ο θάνατος ήταν απόλυτα ακαριαίος», πρόσθεσε στη συνέχεια, ενώ ανέφερε πως αναμένεται η πλήρης ιατροδικαστική εξέταση.

Υπενθυμίζεται, πως ο άγνωστος του είχε στήσει καρτέρι έξω από τον χώρο εργασίας του σε μαρμαράδικο στην περιοχή της Κεραμωτής, πυροβολώντας τον με κυνηγετικό όπλο και τραυματίζοντάς τον θανάσιμα στην καρδιά. Επίσης, ο Αρχές εκτιμούν ότι το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οι προσωπικές διαφορές που ενδεχομένως είχε ο 52χρονος με κάποιο άτομο που για την ώρα δεν είναι γνωστό στην ΕΛΑΣ.

Ads