Την τελευταία του πνοή άφησε σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες στο Λαγανά Ζακύνθου, ένας νεαρός Αμερικανός πολίτης, μετά από φασαρία στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά..

Ads

Το τραγικό συμβάν έγινε μετά από έντονο διαπληκτισμό του νεαρού Αμερικανού με άλλον άνδρα, πάνω στο κεντρικό δρόμο του Λαγανά. Σύμφωνα με πληροφορίες επρόκειτο για Σέρβο, που εργαζόταν ως μπράβος.

Τα αίματα άναψαν περισσότερο με αποτέλεσμα οι δύο άνδρες να πιαστούν στα χέρια. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν πως στη συνέχεια του καβγά, στο πλευρό του Σέρβου μπράβου, βρέθηκαν αρκετοί φίλοι του, οι οποίοι καταδίωξαν τον Αμερικανό τουρίστα και τον χτύπησαν. Ο νεαρός οδηγήθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Ζακύνθου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, πρόκειται για έναν 20χρονο Αμερικανό που είχε φτάσει στο νησί της Ζακύνθου πριν από λίγες μέρες για τις καλοκαιρινές του διακοπές και διασκέδαζε με την παρέα του. Δέχθηκε αλλεπάλληλα χτυπήματα στο κεφάλι και αμέσως μετά μαχαιριές που προκάλεσαν τον θάνατό του.

Ads

Η αστυνομία προχώρησε σε τρεις προσαγωγές, του 32χρονου Σέρβου υπεύθυνου ασφαλείας του καταστήματος, του 34χρονου μπάρμαν, ενώ εξετάζεται η συμμετοχή ενός ακόμα μπάρμαν 23 ετών. Από τις τρεις προσαγωγές, οι δύο πρώτες μετατράπηκαν σε συλλήψεις.

Οι φερόμενοι ως δράστες:

Ο Σέρβος μπράβος:

image

Ο Ελληνας μπάρμαν:

image