Έντονους και συχνούς καβγάδες είχαν το τελευταίο διάστημα η Κάρολαϊν και ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο οποίος ομολόγησε τελικά τη δολοφονία της συζύγου. Έν από αυτά τα επεισόδια σημειώθηκε και το μοιραίο βράδυ. 

Ads

Ο δράστης απέδωσε τον έντονο τσακωμό στα σοβαρά προβλήματα που είχαν δημιουργηθεί στη σχέση του με την 20χρονη Καρολάιν. «Εκείνο το βράδυ τσακωνόμασταν από νωρίς. Κάποια στιγμή πέταξε το παιδί στην κούνια και μου είπε σήκω και φύγε από το σπίτι. Με έσπρωξε και μου έριξε και μπουνιές. Θόλωσα, την έπνιξα με το μαξιλάρι και στη συνέχεια σκηνοθέτησα τη ληστεία», είπε στους αστυνομικούς ο 32χρονος Μπάμπης Αναγνωστόπουλος.

Η 20χρονη, αδυνατώντας να αντέξει τους τσακωμούς, είχε πει στον 32χρονο πως θα τον χωρίσει και πως θα φύγει μαζί με το παιδί τους, ενώ από τις έρευνες στο κινητό της τηλέφωνο εντοπίστηκαν και αναζητήσεις ξενοδοχείων στην Αθήνα. Φαίνεται πως η νεαρή Καρολάιν έψαχνε στο διαδίκτυο στέγη για να φύγει από τα Γλυκά Νερά. 

Σύμφωνα μάλιστα με ρεπορτάζ του Mega, στις 00.00 το βράδυ πριν τη δολοφονία, υπήρξε και μία ανταλλαγή μηνυμάτων ανάμεσα στο ζευγάρι, με τον 32χρονο να βρίσκεται στο σαλόνι και την 20χρονη στη σοφίτα. Υπάρχουν επίθετα και χαρακτηρισμοί στα αγγλικά, όπως η λέξη «stupid» στα τελευταία μηνύματα που έστειλε η Καρολάιν, και έτσι η αστυνομία άρχισε να διερευνά περαιτέρω γιατί διατυπώθηκαν αυτές οι εκφράσεις, κόντρα στον «παραμυθένιο γάμο» που πρόβαλαν τα ΜΜΕ, μέσα από αναρτήσεις τους στα social media. 

Ads