Εκτός της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Ένωσης Κεντρώων έθεσε εαυτόν ο βουλευτής Γιώργος Καρράς.

Ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του κόμματος του Βασίλη Λεβέντη με επιστολή του στο προεδρείο της Βουλής ανακοίνωσε την ανεξαρτητοποίησή του.

Ο Βασίλης Λεβέντης, σχολιάζοντας την αποχώρηση του Γιώργου Καρρά από το κόμμα, είπε: «Όταν φεύγει το άρρωστο, ψηλώνει το δέντρο». «Τις τελευταίες ημέρες είχε προστριβές με στελέχη του κόμματος, νόμιζε πως τον υπονόμευαν και μου ζητούσε να τους διώξω», πρόσθεσε ο πρόεδρος του κόμματος.   Ο Βασίλης Λεβέντης σε ερώτηση που του έγινε αν ο Γιώργος Καρράς θα πάει τώρα στη ΝΔ, απάντησε ότι «αυτό θα φανεί στο μέλλον». 

«Δεν είμαι γυρολόγος»

Δεν περιμένω να πάω ούτε στη Ν.Δ. ούτε στον ΣΥΡΙΖΑ ούτε να κάνω πολιτική καριέρα γυρολόγου, δήλωσε ο μέχρι πρότινος κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Ένωσης Κεντρώων Γιώργος Καρράς. Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό Παραπολιτικά, ο κ. Καρράς, εξηγώντας γιατί επέλεξε να αποχωρήσει, είπε πως το κόμμα της Ενώσεως Κεντρώων δεν είχε την οργάνωση την οποία θα έπρεπε να έχει «λόγω και του προσωποκεντρικού χαρακτήρα της». Όπως είπε, αυτό το είχε εκφράσει από καιρό και ζητούσε τη βελτίωση της εσωτερικής λειτουργίας να μπορέσει να αποδώσει και ο ίδιος.

Απαντώντας σε σχετική ερώτηση, σημείωσε ακόμη πως θα σκεφτόταν πάρα πολύ ακόμα και την παράδοση της έδρας, όμως «η βιασύνη του γραφείου Τύπου του κ. Λεβέντη να μιλήσει για "άρρωστο δέντρο"» τον αναγκάζει, όπως είπε, να υποστηρίξει πλέον την προσωπικότητά του. «Εγώ δεν είμαι το "άρρωστο δέντρο", και αν είμαι "άρρωστο δέντρο" γιατί δεν με είχε απομακρύνει ο Λεβέντης στο εξάμηνο;» ρώτησε και πρόσθεσε: «Σκεφτείτε αν υπάρχουν και άλλα "άρρωστα δέντρα" και έπρεπε να έχουν απομακρυνθεί».