Αποχώρησε από την πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΙ ο Άρης Πορτοσάλτε, έπειτα από μια αντιπαράθεση που είχε με την δημοσιογράφο Φοίβο Κλαυδιανό, με φόντο τις γαλλικές εκλογές.

Ads

Όλα ξεκίνησαν όταν ο Άρης Πορτοσάλτε αναφέρθηκε στον Μελανσόν, το κόμμα του οποίου αναδείχθηκε δεύτερο στις βουλευτικές εκλογές και πιο συγκεκριμένα στο tweet του Αλέξη Τσίπρα για την ενίσχυση της Αριστεράς, σχολιάζοντας ότι εκείνος δεν είχε μιλήσει με κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ τόνισε πως η Αριστερά της Γαλλίας είναι ανισόρροπη και παλαβή. 

«Θα περίμενα από τον Φοίβο να πει κάτι και για την ακροδεξιά αλλά όταν έχεις συμπλεύσει με τον Καμμένο, τι να πεις;» είπε ο Άρης Πορτοσάλτε. «Χαίρομαι που υπάρχουν όψιμοι υποστηρικτές και άνθρωποι που συμπονούν τον Αλέξη Τσίπρα για δηλώσεις ξένων πολιτικών έστω και μετά από χρόνια» απάντησε ο κ. Κλαυδιανός και συνέχισε: «Εγώ δε συμφωνώ με κανέναν και γι’ αυτό κάνω αυτή τη μομφή προς τον Άρη».

Η λέξη «μομφή» φαίνεται πως ήταν αυτό που εξόργισε τον Άρη Πορτοσάλτε, με αποτέλεσμα να φύγει εκνευρισμένος από την εκπομπή.

Ads

«Τι είσαι, εισαγγελέας. Είσαι η αριστερά που έρχεται και τιμωρεί; Ποιος είσαι εσύ που θα κάνεις μομφή;», έλεγε ο Πορτοσάλτε, διακόπτοντας τον συνάδελφό του, ενώ αμέσως μετά σηκώθηκε και έφυγε, πριν ολοκληρωθεί η συζήτηση, λέγοντας «δεν μας παρατάς πρωί-πρωί, άιντε…».