Θύμα ξυλοδαρμού από συγχωριανό του καταγγέλλει ότι έπεσε ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Ζευγαρακίου του Δήμου Αγρινίου, Θεόδωρος Παπαδόπουλος, διότι ο θύτης τον θεώρησε υπαίτιο για τις καταστροφές που υπέστη η περιοχή από τις βροχοπτώσεις των περασμένων ημερών.

Ads

Ο καταγγέλων διηγήθηκε στο agriniosite.gr πως  λογομάχησε για το θέμα του καθαρισμού των ρεμάτων και τελικά κατέληξε στο νοσοκομείο. «Χτυπήθηκα αριστερά στο κεφάλι , στο αυτί ήταν απανωτά τα χτυπήματα, ακόμη έχω προβλήματα. Το περιστατικό έγινε το Σάββατο κι όμως πήγα χθες και πάλι στο Νοσοκομείο. Ακόμη ζαλίζομαι» ανέφερε ο πρόεδρος.

Καταγγέλει επίσης αδιαφορία από την Περιφέρεια αλλά και τη δημοτική αρχή Αγρινίου για τον καθαρισμό των ρεμάτων και αντιπλημμυρικών έργων στην περιοχή ενώ ζήτησε και παραιτήσεις  από θέσεις ευθύνης στο Δήμο Αγρινίου, τους οποίους θεωρεί υπαίτιους για αυτό που του συνέβη.

Ο άνδρας που  φέρεται να χτύπησε τον πρόεδρο συνελήφθη και σχηματίστηκε  σε βάρος του δικογραφία για εξύβριση και πρόκληση σωματικής βλάβης.