Τον έντονο προβληματισμό τους εκφράζουν συνεργάτες του προέδρου της Ν.Δ., Κυριάκου Μητσοτάκη, για την διαδικασία που ακολουθήθηκε χθες κατά τις εκλογές στην ΟΝΝΕΔ.

Ads

Σημειώνεται ότι μετά από πολύωρη καθυστέρηση άνοιξαν αργά χθες το βράδυ οι κάλπες της ΟΝΝΕΔ στη Θεσσαλονίκη, για την εκλογή των μελών της Κεντρικής Επιτροπής και των συνέδρων της ΟΝΝΕΔ, για το 10ο τακτικό συνέδριο του κόμματος.

Είναι χαρακτηριστικό ότι η ΟΝΝΕΔ εξέδωσε ανακοίνωση στις 2 τα ξημερώματα της Κυριακής αναφέροντας ότι δεν εκδόθηκαν αποτελέσματα «λόγω τεχνικών προβλημάτων» και αυτό θα γίνει σήμερα, Κυριακή.

Σήμερα, πάντως, ο Κυριάκος Μητσοτάκης παραβρέθηκε στην παρουσίαση του συνθήματος του 10ου τακτικού συνεδρίου του κόμματος δηλώνοντας: Η Νέα Δημοκρατία έχει μπει πια στην τελική ευθεία για το 10ο Τακτικό Εθνικό της Συνέδριο. Ένα  Συνέδριο, στο οποίο θα κάνουμε πράξη το αίτημα των φίλων και των μελών της Νέας Δημοκρατίας για μια «Νέα Δημοκρατία από την Αρχή». Επιλέξαμε για σύνθημα του 10ου Τακτικού Εθνικού Συνεδρίου το «Οξυγόνο για την Ελλάδα μας». Το οξυγόνο για να ξεφύγουμε από την ασφυξία που έχει περιέλθει η ελληνική κοινωνία. Το οξυγόνο για να τολμήσουμε και πάλι να ονειρευτούμε την Ελλάδα μας έτσι όπως τη θέλουμε». 

Ads

image

Πώς αντέδρασε το Τwitter

Το φιάσκο στη διαδικασία της ψηφοφορίας δεν έμεινε χωρίς αντίδραση, προκάλεσε πλήθος σχολίων στο Twitter, ιδίως μετά τη δημοσιοποίηση φωτογραφιών που δείχνουν τον χώρο του συνεδρίου γεμάτο σκουπίδια και πεταμένες καρέκλες.

image