Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της αστυνομίας, για την υπόθεση του θανάτου ενός άνδρα και μίας γυναίκας, οι οποίοι βρέθηκαν νεκροί μέσα σε σπίτι στην περιοχή Φλάμπουρο του Λουτρακίου. Αρχικά είχε γνωστοποιηθεί η ανεύρεση μόνο της γυναίκας.

Ads

Σύμφωνα με πληροφορίες, στο σημείο αναμένεται να φτάσει ιατροδικαστής, προκειμένου να κάνει μία πρώτη μακροσκοπική εξέταση, σχετικά με τις συνθήκες θανάτου του άνδρα και της γυναίκας, ενώ τα ακριβή αίτια αναμένονται μετά τη διενέργεια της νεκροψίας και της νεκροτομής.

Ωστόσο, σύμφωνα με την πρώτη εκτίμηση της αστυνομίας ο θάνατος των δύο ατόμων οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια, ενώ συνεχίζεται η συλλογή στοιχείων και μαρτυριών για την διαλεύκανση της υπόθεσης.

Νεκροί είναι μια γυναίκα 45 ετών από την Ουκρανία και ένας Έλληνας, τα πτώματα των οποίων βρέθηκαν στο διαμέρισμα της γυναίκας.

Ads

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες από αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο της γυναίκας πυρπολήθηκε από άγνωστο δράστη τα ξημερώματα της Κυριακής, στο Λουτράκι, ενώ αστυνομικοί αναζητούσαν την ιδιοκτήτρια του αυτοκινήτου. Όταν η αστυνομία πήγε σήμερα το πρωί στο εξοχικό της αλλοδαπής, στην περιοχή Φλάμπουρο Λουτρακίου, την εντόπισε νεκρή, όπως και έναν άνδρα δίπλα της, μέσα σε μια λίμνη αίματος.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, το αυτοκίνητο ανήκει σε Έλληνα, ο οποίος διατηρεί φαρμακείο στην ευρύτερη περιοχή και εξετάζεται εάν είναι το άτομο που βρέθηκε νεκρό, δίπλα στην αλλοδαπή.

Σύμφωνα με το loutraki365.gr η 45χρρονη ήταν μητέρα ενός κοριτσιού 20 περίπου ετών, η οποία σπουδάζει στο Πάντειο Πανεπιστήμιο. Το θύμα εργαζόταν ως μασέζ, τα τελευταία χρόνια σχετιζόταν με αλλοδαπό άνδρα, ενώ είχε πάρει διαζύγιο πριν από αρκετά χρόνια από έναν γνωστό επιχειρηματία της Μυκόνου. Η ίδια διατηρεί σπίτι και στο Λουτράκι, στην οδό Μεγάλου Αλέξανδρου. Αυτό είναι και ένα σημαντικό στοιχείο, σχετικά με την ταυτότητα του άνδρα που βρέθηκε νεκρός δίπλα στην κοπέλα. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας που βρέθηκε νεκρός δίπλα στη 45χρονη, ήταν περίπου της ίδιας ηλικίας. Στον επιχειρηματία φέρεται να ανήκει και το μπλε όχημα μάρκας Golf, που εντοπίστηκε έξω από το σπίτι της στο Φλάμπουρο. Σύμφωνα με μαρτυρίες, η 45χρονη και ο επιχειρηματίας, φέρεται να είχαν συνάψει σχέση τις τελευταιες 2 εβδομάδες,