Αιματηρό επεισόδιο, με δύο νεκρούς και δύο τραυματίες, σημειώθηκε σε κρεοπωλείο στον Προφήτη Ηλίας στο Ηράκλειο Κρήτης το βράδυ της Κυριακής. Στη διάρκεια της ένοπλης συμπλοκής έχασε τη ζωή του ένας 35χρονος, ενώ από εξοστρακισμό σφαίρας σκοτώθηκε ένας 64χρονος που βρισκόταν κοντά στο κρεοπωλείο. Στη συμπλοκή τραυματίστηκαν ο ιδιοκτήτης του κρεοπωλείου και ο γιος του.

Ads

 
Το περιστατικό σημειώθηκε το βράδυ της Κυριακής, όταν ένας 34χρονος δημοτικός υπάλληλος και γυμναστής, πήγε στο κρεοπωλείο του 52χρονου, προκειμένου να λύσουν προσωπικές διαφορές.
 
Η κατάσταση βγήκε εκτός ελέγχου και βγήκαν τα όπλα, με αποτέλεσμα να πέσει νεκρός ο 34χρονος και να τραυματιστούν ο δράστης, ο γιος του και ο 64χρονος, ο οποίος υπέκυψε σήμερα, Δευτέρα, στα τραύματά του.
 
Ο 64χρονος βρισκόταν σε κοντινή απόσταση από το κρεοπωλείο του 52χρονου, όπου έγινε η συμπλοκή και χτυπήθηκε από σφαίρα που εξοστρακίστηκε, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σε δύο σημεία στη θωρακική αορτή.
 
Το θύμα νοσηλευόταν από χθες το βράδυ στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Βενιζελείου Νοσοκομείου, ωστόσο κατέληξε το πρωί της Δευτέρας.