Δυο ακόμη περιστατικά που μοιάζουν να σχετίζονται με τον τραγικό θάνατο του μαθητή στο Μενίδι ήρθαν στο φως της δημοσιότητας.

Ads

Τα περιστατικά που έχουν καταγραφεί και συνέβησαν επίσης στο Μενίδι αφορούν ένα 5χρονο κοριτσάκι που βρισκόταν στο προαύλιο του σχολείου του, αλλά και μία 70χρονη γυναίκα που καθόταν στο μπαλκόνι του σπιτιού της.

Τραυματίστηκαν επίσης από σφαίρες αλλά ευτυχώς, η κατάληξη δεν ήταν τραγική, όπως συνέβη με το 10χρονο αγόρι.

Η μητέρα του 5χρονου κοριτσιού, που είχε γλιτώσει από θαύμα πριν από πέντε χρόνια, μιλά για το τραγικό περιστατικό στον Alpha.

Ads

«Το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα όταν άκουσα τι συνέβη ήταν η μάνα αυτού του παιδιού, το τι περνά αυτή τη στιγμή», αναφέρει.

Ενώ θυμάται το συμβάν με το δικό της παιδί πριν από πέντε χρόνια. «Ήταν 1:30 το μεσημέρι και τα παιδιά είχαν βγει έξω για διάλειμμα. Ξαφνικά η κόρη μου πέφτει κάτω γεμάτη αίματα. Με ειδοποίησαν αμέσως γιατί βρισκόμουν στη δουλειά και έτρεξα να δω τι συνέβη. Την είδα γεμάτη αίματα και σε λιπόθυμη κατάσταση», λέει χαρακτηριστικά η μητέρα.

Αλλά και μόλις την περασμένη εβδομάδα υπήρξαν μυστηριώδεις τραυματισμοί από σφαίρες στο κέντρο του Κορυδαλλού.

Δύο γυναίκες, ηλικίας 42 και 23 ετών, βρίσκονταν σε εντελώς διαφορετικά σημεία και τραυματίστηκαν από σφαίρες με διαφορά μίας ώρας.