«Ουδείς στην ΣΥΡΙΖΑ πριμοδοτεί ή χειροκροτεί την τρομοκρατία», δήλωσε o βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ και υπεύθυνος του τομέα Προστασίας του Πολίτη, Δημήτρης Τσουκαλάς. «Κανείς δεν κοιτάζει με καλό μάτι την τρομοκρατία», σχολίασε επίσης, και έστρεψε τα βέλη του προς τον Πέτρο Τατσόπουλο, λέγοντας ότι «δεν έχει δίκιο, αλλά είναι θέμα του προέδρου».

Ads

«Δεν είμαι υπέρ των διαγραφών ούτε όμως να βγαίνει ο καθένας και να λέει ότι του έρχεται στο μυαλό. Αν βλέπει συμπαθούντες, ας σηκωθεί να φύγει», πρόσθεσε ο Δ. Τσουκαλάς.

«Τρομοκράτες είναι η ΝΔ και οι κυβερνήσεις της, που έχουν δολοφονήσει τον Λαμπράκη, τον Πέτρουλα και τον Τεμπονέρα», συμπλήρωσε.

«Είμαι εναντίον του γεγονότος ότι έφυγε ο Ξηρός αλλά δεν οφείλεται στο ό, τι δίνεται άδεια σε κρατούμενους. Θα πούμε ότι διαλύουμε το σύστημα και φτιάχνουμε φυλακές υψίστης ασφαλείας γιατί έφυγε ο Ξηρός;» πρόσθεσε, αναφερόμενος στην απόδραση Ξηρού, ενώ σχετικά με την κόντρα που έχει ξεσπάσει μεταξύ των Υπουργείων Προστασίας του Πολίτη και Δικαιοσύνης είπε πως «ο κ. Αθανασίου και ο κ. Δένδιας, αντί να αλληλοϋβρίζονται δημοσίως πρέπει να καθίσουν να δουν γιατί έφυγε ο Ξηρός».

Ads