Σημαντικά προβλήματα καταγράφονται στους δρόμους της Αθήνας από τη ισχυρή βροχόπτωση που ξέσπασε το πρωί της Κυριακής. Δρόμοι μετατράπηκαν σε λίμνες, ενώ η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για άντληση υδάτων, από ισόγεια και υπόγεια, και απομάκρυνση δέντρων που ξεριζώθηκαν από τους ισχυρούς ανέμους. Η ΕΜΥ έχει εκδώσει από το Σάββατο έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού, ενώ στις αρχές της εβδομάδας αναμένονται και τα πρώτα χιόνια στη χώρα.

Ads

 
Στην Αθήνα προσωρινά έκλεισε η οδός Πειραιώς και στα δύο ρεύματα, μεταξύ Π. Ράλλη και Χαμοστέρνας, λόγω συγκέντρωσης υδάτων από τη νεροποντή που πλήτει από τις πρωϊνές ώρες την Αττική ενώ προβλήματα έχουν δημιουργηθεί και σε όλο το λεκανοπέδιο. Επίσης η κυκλοφορίας διεκόπη και στον παράδρομο του Κηφισσού στο τμήμα της Ιεράς Οδού προς Πειραιά.
 
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική το Κέντρο Επιχειρήσεων έχει δεχτεί τηλεφωνικές κλήσεις για δέντρα που έπεσαν από τον αέρα, στα Πατήσια, στο Χαλάνδρι, στο Ηράκλειο και στη Φιλοθέη καθώς και για αντλήσεις υδάτων κυρίως στην Ιπποκράτειο Πολιτεία, στην Κυψέλη, στη Νέα Σμύρνη και άλλες περιοχές.